Şimdi Ara

cs go hileli maçlar siliniyormu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar sürekli döne döne vuran adamlar geliyor ve nedense sürekli rank maçımda yani win serisi yapıyorum sen gel tam rank maçımda döne döne bitir maçı 5 dakkada. 10 maçın en az 4'ünde bunlar var. kaçamazsınız oyun oynatmıyor midden b ye geçirmiyor bide dalga geçer gibi kendi etrafında dönerek falan vuruyor :D bu kadar lose alıyorum bu hileler sayesınde onların rankı silinip maçın sayılmadıgını bılıyorum ama sadece onlar ıcın oldugunu bılıyorum yani onlarda silinen maç benım ıcınde geçerlimi ? yaptıgım bir win serisi hile sayesinde gidermi ? yoksa onlar vac yedıgınde benım lose'de silinirmi bunu öğrenmek istiyorum gerçekten iyi bir açıklaması ve bilgisi olan biri açıklasın bende rahatlayayim

• Bu dediğin olay hangi rank civarında oluyor
  • evet hilecinin oynadığı maçlar silinir , hileli biri varsa takımında ve vac/overwatch ban yerse kazandığın maçlar falan siliniyor ve rütbe düşüyorsun :D o yüzden sıkıntı yok
  • Yanlışsam düzeltin.
    Bildiğim kadarıyla örneğin. A vs B.
    A takımı kazanıyor. Ve A takımında oynayan hileli eleman overwatchda büyük hatalı bulunursa. A takımındaki diğer oyuncuların win'i siliniyor. Ve B takımındaki oyuncuların wini artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hileli maçlar silindiğinde winler gittiği için mantıken lose almış olanlara da pozitif bir etkisi vardır. Bazen lose alsam bile promote olduğum oluyor, büyük ihtimal mmr'ı yükseltiyor kaybedenlerin de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    dün globaldan maçımı bunlar sayesınde kaybettım şuan supremeyim
  • dante0142 D kullanıcısına yanıt
    Bana uzak oralar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    keşke bende uzak olsaydım temiz ranked maçı zor bulunuyor artık
  • Şu sacmaliga bir an önce son vermeleri gerekli. Sana gelenler iyiymiş yine ,bazıları öne geçene kadar açıyor hileyi tekrar kapatıyor , bakıyor çevrilirse tekrar açıyor . gecenlerde maçıma gelen adam bariz hileydi , im global elite vs. Dedi bugün VAC yemiş hepsinin sonunun boyle olması dileğiyle ...

• Bence bunun sonu falan yok, hepsının birsürü hesapları var biri yiyo vac diğerine geçiyor :D bu işin sonu yok gelip oyun tadımızın içine edicek ve herzaman kalıcı bunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante0142

Bence bunun sonu falan yok, hepsının birsürü hesapları var biri yiyo vac diğerine geçiyor :D bu işin sonu yok gelip oyun tadımızın içine edicek ve herzaman kalıcı bunlar :)

Sistemde sıkıntı var demek ki . Daha iyi bir çözüm bulmalari gerekli.

• geçen banada denk geldi

adam bariz hack 40-5 bitirdi maçı

adama saydırdım maç boyunca her saydırdığımda

are you mad bro ?

yazdı yanımda olsaydı barsaklarını dökerdim o derece sinirlendim
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    evet öyle demeleri daha çok delirtiyor adamı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.