Şimdi Ara

Cs:go Güncelleme Sonrası Hatalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncellemden önce rahatça oynadığım oyunda hiç bir sorun yokken güncellemeden sonra ekran kararması,ekranın yarısı beyaz falan olması gibi durumlarla karşılaşmaya başladım nasıl düzeltecem bilgisi olan varsa lütfen yardım olsun..
     Cs:go Güncelleme Sonrası Hatalar Cs:go Güncelleme Sonrası Hatalar

• Güncellemeden sonra grafik ayarları otomatik olarak değişti. Oyun içndeki grafik ayarlarını tekrar önceki kullandığın hale getirip oyunu kapatıp açarmısın belki çözülebilir.
  • Ne yazıkki kardeşim olmuyor denemediğim görüntü ayar kalmadı oyundan soğudum yemin ediyorum var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: User19077

Ne yazıkki kardeşim olmuyor denemediğim görüntü ayar kalmadı oyundan soğudum yemin ediyorum var ya

Oyunu tam ekran pencerelide oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede son güncelleme sonrası fareyi hareket ettirince fps düşüyor. sadece maçta değil ana menüde bile fareyi hareket ettirdiğimde 20 fps ye düşüyor.
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki onunlada bi alakası yok onuda denedim
  • EquilibriumMojo E kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim 2 gün önce iyi ki almışım diyordum şuan keşke başka bişey alsaydım diyorum ne yapacaz bilmiyorum valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • User19077 kullanıcısına yanıt
    bu kadar karamsar olma kardeş bir yolunu bulur düzeltiriz
  • arddsc38 kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fps drop fareyle ilgili galiba başka fare taktım onda düşmüyor fps, g300s faremde hareket ettirince düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.