Bildirim
Cs:go Güncelleme Sonrası Hatalar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güncellemeden sonra grafik ayarları otomatik olarak değişti. Oyun içndeki grafik ayarlarını tekrar önceki kullandığın hale getirip oyunu kapatıp açarmısın belki çözülebilir. -
Ne yazıkki kardeşim olmuyor denemediğim görüntü ayar kalmadı oyundan soğudum yemin ediyorum var ya -
quote:
Orijinalden alıntı: User19077
Ne yazıkki kardeşim olmuyor denemediğim görüntü ayar kalmadı oyundan soğudum yemin ediyorum var ya
Oyunu tam ekran pencerelide oyna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendede son güncelleme sonrası fareyi hareket ettirince fps düşüyor. sadece maçta değil ana menüde bile fareyi hareket ettirdiğimde 20 fps ye düşüyor. -
ne yazıkki onunlada bi alakası yok onuda denedim -
Valla kardeşim 2 gün önce iyi ki almışım diyordum şuan keşke başka bişey alsaydım diyorum ne yapacaz bilmiyorum valla -
bu kadar karamsar olma kardeş bir yolunu bulur düzeltiriz -
İnşallah kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fps drop fareyle ilgili galiba başka fare taktım onda düşmüyor fps, g300s faremde hareket ettirince düşüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X