Şimdi Ara

CS:GO FPS SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun şu giriyorum csye fps 120 round başlayına kadar sonra hemen 20 ye düşüyor 1 saniye kadar sonra yine 80 e fırlıyor yok artıyor yok düşüyor sabit tutamıyorum yav önemli anlarda düşüyor.sistem yetmiyor dicemde dümdüz yolda giderken fps birden 20 ye kadar düşüp tekrar 100e fırlıyor 1-2 saniye içinde yani neden böyle virüs taratıım yok nvidia ayarları yapılı geforceyle oyuna giriyorum.
    Ayriyetten:Advanced systemcare 7.3
    Driver Booster kullanıyorum.

Sistem özellikleri şunlar:
    İşlemci:Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50 GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
    Bellek:8192MB RAM
    Directx Sürümü:11

Ekran Kartı 2 tane var:
    1.Intel(R) HD Graphics 3000
    2.NVIDIA GT540M 2 GB 1 GB HARİCİ TOPLAM 3 GB

Casper nirvana laptop.

• 630M var ben de de aynı işlemci 4gb 45 min oluyor ayarları düşürmeye çalış 4:3 de oyna olmuyorsa yapacak birşeyin yok ne yazık ki çünkü 800x600 de adam göremiyorsun
  • Ayarlar en düşük.
    4.3 te adamı rahat göremiyorum leptop ekranı geniş ya gözler alışkın değil bu sefer ters geliyor yokmu yapıcak bişey yani sistemmi kötü anlamadım o kadar pc isteyen bir oyunda değilki 2012 de çıkmış bir oyun.yanlış söylüosam affola
    Bu arada soğtuculu kullanıyorum.

Yardım ederseniz sevinirim yapçak hiçbirşeymi yok :(
  • aynı sistem 540m yerine radeon hd 6650m var base de 80-100 adam görünce 30-40 fps. sanırım sistemlerimiz yetersiz kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps boost için düşük ayarlarda oynamanız lazım. Alabileceğiniz maksimum fps için çözünürlüğü düşürmeniz yeterli olacaktır.İnternetten monitörü araştırıp wide screen 16:9 16:10 4:3 bulup en küçük çözünürlüğe kendinizi alıştırmaya bakın.
    Birde cpu gpu sıcaklıklarını oyundayken kontrol eder misin ?
    Ben 1980x1050 Düşük ayarlarda 200-400 arası alıyorum.Fps düşüşlerim normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 27 Ağustos 2014; 16:21:55 >
  • arkadaşları dediği gibi grafikleri en düşük ayarda oyna ek olarak game booster gibi ek programları dene
  • Game booster pcnin ömrünü yiyor diye söylentiler duydum bu yüzden geforce experience kullanıyorum

CS:GO ayarlar en düşükte
    çözünürlük:
    16:9
    1366x768
    Tam Ekran 4:3 tede oluyorda çok sık olmuyor buna alışmak lazım yardımmlarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSGO FPS drop problemi
    3 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlar en düşükte 1024*768 ve 4:3(Yılların alışkanlığı) modda 90-150 fps alıyorum. Ayrıca bir program kullanmıyorum fps artışı için.

i5 450m 2.4ghz
    3gb ddr3 1333mhz ram
    Hd5650m 128 bit 1gb.

Acaba diyorum sizin laptoplar enerji tasarrufu için oyunda olduğunuzu anlamayıp ekran kartını düşük frekansta mı çalıştırıyor? Çünkü benim cihazda normalde 550/800Mhz olan ekran kartı frekansları GPU-Z ile baktığımda boşta ike 150/200mhz gibi bir hizda çalışıyor. Eğer sabitlemek istersen AMD kullanıcıları için AMD Gpu Clock Tool var onunla frekansınızı normal değere sabitleyebilir veya OC yapabilirsiniz.

Edit: Ayrıca 24" monitör kullanıyorum 4:3 daha rahat oluyor alana hakim olma açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 27 Ağustos 2014; 23:40:59 >
  • Sağlam bir soğutucu al farkı çok rahat göreceksin. Benim laptop Asus N56VZ soğutucudan önce fps 30u geçmezdi soğutucudan sonra en az 100 görür oldum.
  • amd değil bendeki sağol
    bu arada soğutcu kullanıyorum frisby markası 30 tlye almıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.