Şimdi Ara

Cs Go Fps Sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
12.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Format attim sonunda. Normale dondu fps 100 altina inmedi hemen hemen. Herkese tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackLean

Format attim sonunda. Normale dondu fps 100 altina inmedi hemen hemen. Herkese tesekkurler.

Attığın zaman win7 mi kurdun? Hiç driver felan yüklemedin demi olduğu gibi?
  • ns.xombe kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1. tabiki kurdum bütün driverların son sürümlerini. Zaten driverların çoğunu windows bulup yüklüyor.
  • fps_max 300 yap dikey yenilemeyi amd panelinden kapatman gerekiyor. Sorunun düzelecektir.
    Bu videoda nasıl yapıldığı var

Edit: Boşuna format atmışsın tüm sorun dikey yenilemenin açık olmasından kaynaklı. Şuan sorun düzeldiyse dikey yenileme kapalı. AMD panelinden bir aç sonuca bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 7 Aralık 2014; 3:05:14 >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Olsun zaten format atmayı düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackLean

Arkadaşlar steam indiriminden Cs go aldım bugun yükledim ayarları yaptım en düşük ayarlarda aldığım fps max 60 geçmedi. Driver sildim tekrar yükledim olmadı catalyst control'den yüksek performans seçili yinede fps yükselmedi. Kafayı yedim sabahtan beri uğraşıyorum. Yardımcı olunda çözelim şu sıkıntıyı arkadaşlar.

Sistem özellikleri : Intel® Core™ i5 İşlemci 3230M / AMD Radeon™ HD 8750M / 8 GB DDR3 Sistem Belleği

Ayarlar
     Cs Go Fps Sorunu

Fps
     Cs Go Fps Sorunu

bende coleron işelmci 4 gb ram ddr2 64 bit 512 mb ile 20 fps felan alıyorum bi format at bence

• merhaba arkadaşlar 6 ay önce 2500 tl almış olduğum bilgisayar ilk başlarda 250 300 fps alıyordum bi anda benimde fps 30 40 düşmeye başladı format attım düzelmedi temizlettim işlemci macununu değiştirttim olmadı bütün güncellemeler tam neden olabilir her ayar tamam ama düzelmiyor
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMA FORMAT ATMADAN ÖNCE CS GO DA 70 CİVARI FPS ALIYORDUM ŞU ANDA 10 FPS ALIYORUM FORMATTAN SONRA BAZ DRİVERLAR KURULAMADI KAÇ KEZ DENEDİM YİNE OLMADI EKRAN KARTIM DAHİLİ EKRAN KARTI 1 GB HİÇBİR AYARINA DOKUNAMIYORUM PROBLEM NERDE ACABA?
  • bu siteden de csgo fps arttırma yöntemlerine bakabilirsiniz beyler

https://www.ilkseviye.com/csgo-fps-arttirma-yontemleri-2018/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.