Şimdi Ara

CS:GO DESTEK ALANI #AREAGO (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
13
Favori
51.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 28 tl var ne yapmami onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Crosshair rengini siyah yapmak istiyorum r,g,b kodlarıyla gereken ayarı yaptım ama olmadı. Nasıl yapıcam?

cl_crosshaircolor 5
    cl_crosshaircolor_r 0
    cl_crosshaircolor_g 0
    cl_crosshaircolor_b 0
  • Sonunda oldu, Teşekkürler..
  • Kardeşim ben konsolu açıyorum crosshair komutu veya herhangi bir komut girdiğimde algılamıyor yani bir şey olmuyor sebebini biliyor musun?
  • forumdan item alabilirsiniz en karlı iş olarak csgoanahtar.com diye bir siteden küçük item satıyor arkadaş
  • Bosphorus-34 B kullanıcısına yanıt
    Oyunu silip yükledinizmi ?
  • Hayır herhangi bir dosyaya falan dokunmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosphorus-34

Hayır herhangi bir dosyaya falan dokunmadım

O zaman bir silip yükleyin steam kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp diskteki dosyayı sil diyin sonra steamapps klasörüne girip csgo ile ilgili herşeyi silip sonrada steamden oyunu tekrar yükleyin
  • hocam bu ping olayının bir hal çaresi yok mu? son zamanlarda her maçımda bizim takımın pingi 60+ karşı takımın 35- oluyor. sanarsın sunucu adamların evi. bir oldu iki oldu ama yeter artık geçen bir maçta bizim takım 90 üstü karşı takım da en fazla 25-26 vardı diğer silahlar neyse ama awpnin hiç bir anlamı kalmıyor :S
  • arkadaslar cs:go oyun ıcerısınden hıc bır oge satın alamıyorum. steam hesabımda para olmasına ragmen mesela kasa anahtarı almak ıstıyorum odeme yapılıyor ekranı cıkıyor ve oyle kalıyo ıslem bır turlu onaylanmıyo. lutfen yardım
  • Güncel dünya sıralaması neyin nesidir neye göre belli oluyor benden yüksek rütbe arkadaslarim %5 civari ikrn ben % 2.8 deyim iyi midir kötü müdür ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam satin aldigim envanterdeki silahi hediye edebilirmiyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunQueenHimiko

hocam bu ping olayının bir hal çaresi yok mu? son zamanlarda her maçımda bizim takımın pingi 60+ karşı takımın 35- oluyor. sanarsın sunucu adamların evi. bir oldu iki oldu ama yeter artık geçen bir maçta bizim takım 90 üstü karşı takım da en fazla 25-26 vardı diğer silahlar neyse ama awpnin hiç bir anlamı kalmıyor :S

hocam consola mm_dedicated_server_maxping eğer yanlış yazmadıysam böyle birşey bunun değerini 50 yapın bir tekrar deneyin ve oda olmadı gamebanana da ülke engelleyici program var yani size en yakın olan ülkenin serverına giriyorsunuz onun sayesinde mesafe ne kadar uzaksa pingde o kadar çok olur bazı gerizekalı arkadaşlarımız size değil sözüm internetin ne kadar hızlıysa pingin o kadar az olur diyor ama bu yanlış ping serverla sizin oturduğunuz yer mesafesi kadardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurnToKill

arkadaslar cs:go oyun ıcerısınden hıc bır oge satın alamıyorum. steam hesabımda para olmasına ragmen mesela kasa anahtarı almak ıstıyorum odeme yapılıyor ekranı cıkıyor ve oyle kalıyo ıslem bır turlu onaylanmıyo. lutfen yardım

csgo menüsünden değilde birde pazardan deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Hocam satin aldigim envanterdeki silahi hediye edebilirmiyim ?

Steam arayüzünden arkadaşlar bölümünden kime göndercekseniz o kişiye sağ tıklayın ve takasa davet et deyin ordan silahınızı seçip onaylama kutusuna basıp her iki kişide siz onaylayayınca komple arkadaşınıza silah bedavadan gidiyor o size verecekkende aynı işlemi oda yapıyor
  • kardeşim sildim yükledim şu an komutlar çalışıyor sağ ol. Çok yararlı kullanman gerek dediğin bildiğin komut varmı?
  • quote:

kardeşim sildim yükledim şu an komutlar çalışıyor sağ ol. Çok yararlı kullanman gerek dediğin bildiğin komut varmı?

Rica ederim

fps_max_menu 9999 bu anamenüdeyken fps arttırır anamenüde daha rahat gezinirsiniz

bide developer kodu var bu mermi ayarlarını değiştiriyorsunuz 1.6 da çok etkiliydi bu kod ben kullanıyordum buna 0-2 arasında değer giriyorsunuz 1.6da developer 1.5 1.6 1.7 ve 1.3 1.4 arasında seçim yapıyordum hep bunları tek tek kodları değiştirerek sizde kendinize uygun mermi ayarını tuturabilirsiniz bide çalıştırma seçeneklerinidede

-noforcemspd -noforcemparms -noforcemaccel -novid -console şunları eklerseniz no ile başlayanlar fps ayarları ben denedim bende fps aniden düşüyordu beni rahatsız ediyordu bunlarla kendime çözüm buldum inşallah sizede yardımcı olur -novid tercihinize göre ekleyebilirsiniz ama -console kesinlikle olsun eğer birşeyler daha farkedersem editlerim.

• anladım dostum sağ ol bunları 1 kere consola yazınca kalıcı oluyor dimi? birde sekmeme azaltma kodunu biliyor musun
  • quote:

anladım dostum sağ ol bunları 1 kere consola yazınca kalıcı oluyor dimi? birde sekmeme azaltma kodunu biliyor musun

rate ayarları var onlarda

128000
    80000
    64000
    100000
    120000
    104000
    14000
    ....

diye gidiyor bunlardan birini seçip kullanabilirsiniz tabiki kafanıza göre seçemiceksiniz şu 128000 80000 64000 100000 bunlar şuan daha iyi bunların arasından deneyerek istediğnizi kullanabilirisniz
  • birde oyun yüklenirken bende çok bekliyor bunun bir komutu varmıdır? bu noları falan başına - tire koyup mu girelim yoksa koymadan mı
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.