Bildirim
Cs go dan nasıl para kazanılır ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
200 tlyi biriktir daha karlı ama Key alıp satabilirsin, ya da redline al ilerde fiyatı yükselecek bi 10 tane al bekle :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Paieon
200 tlyi biriktir daha karlı ama Key alıp satabilirsin, ya da redline al ilerde fiyatı yükselecek bi 10 tane al bekle :)
kesin bilgi mi bu ? :D evi arabayı yatırayım ona göre :D -
Cs go da al sat ile kazanabilirsin burada çoğu üye %70 den alıp %80 den satarak kar ediyorlar gördüğüm kadarıyla ama belli bir yatırım gerekli , öteki türlü ciddi bir kazanç olacağını düşünmüyorum örnek vereyim kendimden 2 defa jackpot kazandım yaklaşık 600 tl gibi gelir elde ettim tabi yatırdığım paranın yanında pek önemi yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: aktas3455
Cs go da al sat ile kazanabilirsin burada çoğu üye %70 den alıp %80 den satarak kar ediyorlar gördüğüm kadarıyla ama belli bir yatırım gerekli , öteki türlü ciddi bir kazanç olacağını düşünmüyorum örnek vereyim kendimden 2 defa jackpot kazandım yaklaşık 600 tl gibi gelir elde ettim tabi yatırdığım paranın yanında pek önemi yok.
EN MANTIKLI AÇIKLAMA BU -
:D :D bence artacak redline fiyatları :D ev kalsında araba basılabilir :D :D -
Belli tuccar mantigi ucuza al kârli sekilde sat. Ama bunu keyde yapabilirsin. Skinlerde fiyat degisio kalirsin ortada.
7.40tan 500 key alirsin 7.50den satarsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X