Şimdi Ara

Cs go dan nasıl para kazanılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kasa açıp satarak ayda kaç para kazanabilirim ? 200 tl bütçem var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 tlyi biriktir daha karlı ama Key alıp satabilirsin, ya da redline al ilerde fiyatı yükselecek bi 10 tane al bekle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paieon

200 tlyi biriktir daha karlı ama Key alıp satabilirsin, ya da redline al ilerde fiyatı yükselecek bi 10 tane al bekle :)

kesin bilgi mi bu ? :D evi arabayı yatırayım ona göre :D
  • Cs go da al sat ile kazanabilirsin burada çoğu üye %70 den alıp %80 den satarak kar ediyorlar gördüğüm kadarıyla ama belli bir yatırım gerekli , öteki türlü ciddi bir kazanç olacağını düşünmüyorum örnek vereyim kendimden 2 defa jackpot kazandım yaklaşık 600 tl gibi gelir elde ettim tabi yatırdığım paranın yanında pek önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

Cs go da al sat ile kazanabilirsin burada çoğu üye %70 den alıp %80 den satarak kar ediyorlar gördüğüm kadarıyla ama belli bir yatırım gerekli , öteki türlü ciddi bir kazanç olacağını düşünmüyorum örnek vereyim kendimden 2 defa jackpot kazandım yaklaşık 600 tl gibi gelir elde ettim tabi yatırdığım paranın yanında pek önemi yok.

EN MANTIKLI AÇIKLAMA BU
  • Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    :D :D bence artacak redline fiyatları :D ev kalsında araba basılabilir :D :D
  • Belli tuccar mantigi ucuza al kârli sekilde sat. Ama bunu keyde yapabilirsin. Skinlerde fiyat degisio kalirsin ortada.

7.40tan 500 key alirsin 7.50den satarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.