Arkadaşlar rütbe olayına gerçekten takılmayın derim. Oyunu zevk almak için oynayın. Size iki tane resim atacağım. Resimlere baktıktan sonra yazımın devamını okuyun.
Eskiden kafelerde herkes gibi CS 1.5 1.6 takılırdık. Benim CS:GO hikayem geçen sene bu zamanlarda başladı. Neymiş bu oyun diye bir baktım, hala çıkamadım. :)
Çoğu zaman trolledim, hala canım sıkılınca trollüyorum fakat bu rütbeye ulaştım.
Size naçizane birkaç öneri vereyim.
Sabit ayarlarınız olsun.(Sensivity,dpi,çözünürlük ve saymaya üşendiğim üşendiğim milyon tane cfg ayarı...)
Silahların recoil kontrolünü öğrenin. Bu oyun benim için AK47 öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılıyor. Düşük rütbelerde P90 harici silahlarla hiç oynayamaz, dağı taşı tarardım. Zamanla recoil haritalarında saatlerce çalışma sonucu şuan bütün silahların recoilinde uzmanlaştım diyebilirim. AWP ise tamamen kas refleksine dayanıyor. Sabit cfg ve iyi ekipmanlar ile oynayınca zamanla su gibi AWP oynayacaksınız.
LEM rütbesine kadar benim gözümde bütün rütbeler aynıdır. Silver yada kartal hesap farketmez, smurf hesabımla girdiğimde oyun sonu Dust2 ise 40+ kill, diğer mapler de ise 30+ kill ile tamamlıyorum. Kartal olan kendini ilah zannediyor fakat aim, spray kontrolünden dahada önemlisi game sense denilen bir olay var. Oda zamanla oynadıkça kazanılan bir şey.
Son bir tavsiye daha vereyim; 5 türk bir araya gelip oynamayın kardeşim. Kesinlikle vakit kaybı. 1-2 rütbe atlarsınız, takımınızda troll olmaz belki fakat hep sabit kalmaya mahkumsunuz. Benim okuldan arkadaşlarımla oynadığımız zamanlarda şu yukarıda attığım resimde de görebileceğiniz üzere 5 aydan fazla silver da sıkışıp kalmıştım. Paso Dust2 oynar, P90 arar tarardık. Tek girmeye başladıkça, recoil olayını anlamaya başladıkça ve farklı mapler denemeye başladıkça yavaş yavaş yükseldim.
Hiçbir zaman takımım olmadı, hep solo takıldım. Ve bunun faydalarını gördüğümü düşünüyorum.
hocam tek girin yazmışsın ama novadayım ve ne zaman tek girsem en az bir afk veya troll oluyo takımda. nova3 başladım hala novadan çıkamadım. nova2-3-4 arası düşüp düşüp çıkıyorum.
bu arada cfg dosyası için bir ayar tavsiyesi var mı? normal tuş atamaları dışında.
ve çözünürlük tabi?
hortlattım bu arada :D
evdekielvisE
kullanıcısına yanıt
Ne takıyorsun ki afk veya trolleri? Geçen gün yenildiğim maçta rütbe atladım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme