Şimdi Ara

cs:go da hack mi var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adamlar deathmatch da filan görüyorum köşeden dönerken bile anında kafaya sıkıyor hile filanmı var acaba?

• hilenin olmadığı oyun varmı ?
  • ne bilim ya bf3 filan dururken bunla uğraşmamışlardır diye düşünüyordum.
  • Dm de çok denk gelmez de maçlar hile kayniyor. Bu arada cs go ninda çok büyük oynayici kitlesi var. Bf3 dururken bunla niye ugrassinlar diye kucumsenecek bir oyun değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS:GO users CSden fazla değil CS:GO'da hile var ama paralı hile gibi bir şey ama direk VAC yakalanıp banlanıyor yani VAC korumalı sunucuda hileli adam yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

CS:GO users CSden fazla değil CS:GO'da hile var ama paralı hile gibi bir şey ama direk VAC yakalanıp banlanıyor yani VAC korumalı sunucuda hileli adam yok

ben otomatik aratıyorum serverı o zaman vaclı server mı bulur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

CS:GO users CSden fazla değil CS:GO'da hile var ama paralı hile gibi bir şey ama direk VAC yakalanıp banlanıyor yani VAC korumalı sunucuda hileli adam yok

ben otomatik aratıyorum serverı o zaman vaclı server mı bulur?

VAC yani steamın kendi hileye karşı koruma programı sunucunun yanında kalkan gibi bir logo var ondan var ise o korumalıdır, bu sunucularda artı configler işlemez en ufak hile bile sayılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de merak ediyorum bunu. Sürekli tokatlıyorlar. COD mw ve bo serisinde multiplayer'a ilk girdiğim zamanlarda bile sürekli birinci olurdum. Takımı taşırdım yani. Ama bunda sürekli tokatlıyorlar, anlamadım gitti Fark olur da bu kadar mı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.