Şimdi Ara

CS:GO config dosyalarını eski haline getirmek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NiP friberg'in config dosyalarını indirdim, içinden iki tane dosya çıktı autoexec.cfg config.cfg ismiyle. https://www.facebook.com/OfficialFriberg/app/112190812172796/

Bu dosyaları csgo/cfg klasörü içerisine attım, oyundan da exec autoexec, exec config diyerek aktif hale getirdim.

Aslında bir kaç şey dışında ayarlarını sevdim lakin ben bunu eski haline nasıl dönüştürürüm diye düşündüm netten biraz aradım dosyaları sil eski haline gelir vs yazanlar olmuş fakat getiremedim.

Şuan autoexec.cfg ve config.cfg dosyalarını silmiş olmama karşın hale ayarları devam etmekte, ayarları eski haline ya da defult haline nasıl getirebilirim acaba?

• csgo/cfg den sil birde steam/userdata/Rakalardan oluşan bir klasor olur ordan kendini bul / 730 / local / cfg burdanda sil

Sonra oyun kütüphanesinden csgoya sağ click özellikler yada seçenekler yazar en aşada / local files / dosyaları doğrula yap sıfır haline gelir
  • RaggedyDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolasın çözüldü sorun çok şükür.

Ben farklı pro oyuncunun configlerini teker teker denerim beğendiğimi kullanırım diye düşünüyordum lakin configi eklemesi kolaymış da çıkartması biraz meşakkatli oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

csgo/cfg den sil birde steam/userdata/Rakalardan oluşan bir klasor olur ordan kendini bul / 730 / local / cfg burdanda sil

Sonra oyun kütüphanesinden csgoya sağ click özellikler yada seçenekler yazar en aşada / local files / dosyaları doğrula yap sıfır haline gelir

THX.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.