Şimdi Ara

Cs:GO Competitive Takıma Oyuncu Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da belli olduğu üzere Cs Go Ranked Takıma oyuncu arıyorum.22 yaşındayım ve Cs Go Steam'de satışa sunulduktan beridir düzenli şekilde ranked maç atıyorum.Şuandaki rütbem 292 win ile Supreme..

Solo olarak kabiliyetler tabiki kıyaslanabilir fakat takıma aktif olarak oynayacak oyuncular gerekiyor. Takım olarak belli kriterler var bildiğiniz üzere.

Takım ASUS Sponsorluğunda ESL Go4Cs:Go adlı turnuvada oynayabilecek düzeye gelmeye çalışıcak ve her online turnuvaya girecektir..

Takıma girebilmek için öncelikle ;

1)Aktif olarak Cs go oynamanız gerekiyor. Günde en az 2 saat yani 2 maç bizimle olmalısınız (özel durumlar hariç)
    2)Takım içi Saygı. Takımdaki oyunculara her ne olursa olsun saygı çerçevesinde yaklaşmalıyız. Sizden de bunu bekliyorum.
    3)Oynanan Tüm Haritalarda belli bir harita kontrolü. Bildiğiniz üzere sadece Dust2 oynayan bi takım bana kalırsa takım değildir.Her haritada belli düzeyde oynamamız gerekiyor. Ranked sistemi bunu istiyor biz değil. Inferno,Cache, Overpass,Mirage, Cobblestone,Nuke, Dust2 ve Train maplarında belli kapasitede oynamanız gerekiyor.
    4)iletişim için Mikrofon şartı. Takdir edeceğiniz şekilde mikrofonsuz yani iletişimsiz bir takımın kapasitesinin ne kadar düşük olduğunu ve mikrofon kullanımının ne kadar önemli olduğunu biliyosunuz. Mikrofonsuz oyuncular kusura bakmasın.
    5)Kalite Farkı. Legendary Eagle altı arkadaşlar kusura bakmasın.En az Legendary Eagle seviyesindeki arkadaşlar takıma alınacaktır.

Şimdilik ana kurallar bunlar arkadaşlar. Eğer siz de solo olarak ranked maçlardan sıkıldıysanız ve oyunu profesyonelliğe doğru zütürmek istiyorsanız (online turnuvalar vs..) gelin beraber başaralım.

Steam Nick'i Duxxy. Beni ekleyerek takım hakkında veya cs go hakkında konuşabilirisiniz.. Teşekkürler..

• Çok kişili FPS oyunları>Counter Strike serisi bölümüne açarsanız daha rahat bulursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.