Şimdi Ara

CS:GO Claw tutuş ve Sensivity

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle ben CS:GO'u claw tutuş şekli ile oynuyorum yani koldan değil bilekten bileği çevirerek oynuyorum, ama bi türlü kendi sensivity ve dpi ayarımı bulamadım yüksek sens'de oynamak zorundayım herhalde bildiğim kadarıyla bilekten oynayınca hareketler kısıtlı oluyor bulmamda yardımcı olabilir misiniz nasıl bulabilirim ?

• fareyi tutma şeklin ile bilekten/koldan oynamanın ne alakası var?

ayrıca, koldan oynayanlar hiç bilek kullanmazlar diye bişey de yok. çok düşük sens bile kullansan küçük çevirmeler bilekten yapılır. başkasının sens ini belirleme diye bişey yok. aimini hangi senste en iyi hissediyosan onda kullancaksın. aim maplerinde farklı senslerde kendini test edebilirsin.
  • https://m.youtube.com/watch?v=HfpHTNXMlOc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de claw fingertip karisimi tutuyorum rank supreme oyunu biliyorum yani. Arkama dönmek icin koldan ceviriyorum,aim alirken bilekten oynuyorum. Hangi goruntu ayarlarinda oynadigin da önemli. 4:3 sıkıntı benim icin,aim alabilecek kadar sensi düşürünce arkama dönemiyorum,arkama dönebilecek kadar yükseltince de aim alinmiyor ve nedense 4:3 te sprey de atamiyorum crossu düz bir şekilde asagi indiremiyorum tararken,16:9 da çok düz ve stabil şekilde indirebiliyorum. 16:9 oynuyorum,şu an 4:3 1024x768 black bars deniyorum oda fena degil gibi. Ayrica hareket izi açik oynuyorum,ani mouse hareketlerinde hizi azaltiyor aim almak daha kolay oluyor 4:3 streched de özellikle büyük avantaji var,16:9 da cok anlasilmiyor. Uygun sens i bulmak icin ortak bir yöntem oldugunu sanmiyorum herkesin tarzi farkli,bazilari fare ivmesi acik oynuyor bazilari hareket izini acabiliyor benim gibi,bazilari cok yüksek sens ile oynuyor arkadasim çok yüksek bi sens ile oynuyor fırıldak gibi dönüyor ve deagle ustasi,ben öyle oynasam aimi adamin kafasina getirene kadar 10 saniye geçer. Kendin bulman gerekiyor belki de sana uygun olmayan goruntu ayarlarinda oynuyorsun 4:3 te 16:9 a gecince baya rahatlama oldu bende mesela. Kendin bulacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 3 senedir oynuyorum ve rankım son 1.5-2 senedir global uzun zamandı DPI 800 sensinvity 0.7 de oynuyodum şimdi sensivity'i 1.5 e DPI 400 e çektim ve arkama dönerken koldan aim alırken bilekten alıyorum bende arkadaş gibi bazen sıkıntı yaratıyo tabi ama mouse alanın geniş olması lazım :)
  • Sens 1.4 , dpi 800 dene. Biraz dm at 1-2 gün sonra elin alışmaya başlar. m_rawinput 1 olsun. Bence buna iyi alışacaksın. Alışamazsan kendine göre değiştirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go Awp zoom kalınlaştırmak
    9 yıl önce açıldı
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.