Şimdi Ara

Cs Go Çıkış Yaptıktan Sonra Oyunda Gösteriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bugün CS GO'ya girdim ve fps düşük olduğundan çıkacakken oyun takıldı ve görev yöneticisinden oyunu sonlandıracaktım. Gözükmüyordu ve bende Steam'ı sonlandırdım. Daha sonra tekrar Steam'i açtığımda hala oyunda olduğumu gösterdiğini gördüm. Kütüphaneden oyna dediğimde zaten oyun açık diyordu. Arkadaşlardan baktığımda da oyunda olduğumu gösteriyordu. İnternet'ten araştırdım pek bir şey yok. Zaten 2-3 sitede denilenleri yaptım fakat olmadı. Ne Steam'dan çıkış yapabildim ne de kütüphaneden oyunu kaldırabildim. Bende direk denetim masasından Steam'ı kaldırdım ve daha sonra tekrar CS GO'yu indirdim. Şimdide %100'de güncelleme yaparken hata veriyor ve hala oyunda gösteriyor. Ne yapmalıyım, bilgisi olan var mı?

Cs Go Çıkış Yaptıktan Sonra Oyunda Gösteriyor Cs Go Çıkış Yaptıktan Sonra Oyunda Gösteriyor Cs Go Çıkış Yaptıktan Sonra Oyunda Gösteriyor
     Cs Go Çıkış Yaptıktan Sonra Oyunda Gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sand1261 -- 4 Şubat 2015; 2:11:16 >

• bir şekilde cs go açık gözüküyor sisteminde görev yöneticisinin işlemler kısmında cs go ile ilgili birşey çalışmadığına eminseniz unlocker adlı programı indirerek steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive klasörünü silmeyi deneyin silinmezse unlocker ile silin , yeniden yükleyin.Tekrar yüklememesinin sebebi muhtemelen zaten açık olan bir dosyayı silemememesi unlcoker muhtemelen işinizi görecektir + takip.

Edit: İlk önce unlocker ile csgo.exe yi kilidini aç işlevini deneyin olmazsa silin. tekrar yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilduckling -- 4 Şubat 2015; 14:55:53 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.