Bildirim
CS:GO Cfg Kullansam Ban Yermiyim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cfg açmak diye bir şey mi var? Yemezsin diye biliyorum. The nort face bu konuya açiklik getirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cfg'de seni banlandırabilecek bir içerik olamaz bu cfg olayı biraz şişirmece birt olay cs aleminde. Cfg'de değiştirdiğin dikkatini çekiyorum var olanı değiştirdiğin hiçbir şeyden ban yemezsin yeni şeyler eklemek .cfg'de var olmayan komutlar ile oyun dosyalrını değiştirmek ban sebebidir. Normal şartlar altında profesyonel oyuncularda kendilerine özel cfg'lere sahip ama cfg ile her attığın hs gitmez, yürürken var olan isasbet şansın artmaz bunlar sadece hikaye.
Her oyuncunun cfg'de yaptığı ufak değişiklikler tabi olacaktır ama kendimden örnek verecek olursam cfg'de sadece birkaç mouse ayarı, crosshair ve viewmodel ile ilgili ayarlarım mevcut bu şartlar altında da ban yeme gibi bir olay yok. -
oyunun tanımadığı bir kodu cfg içine gömemeyeceğinden ban olmaz diye düşünüyorum -
The_North_Face haklı.
Birde ben tavsiyede bulunayım. Hele hele yok get_right cfg si imiş yok kqly kullanıomus filan
Hepsi hikaye .
Cfg oyunda kendini en iyi hissettiğin kendine özgü ayarlardır.
Düşünsene benim monitörüm benq. Seninki philips :D Orta Segment birşey diyelim.
Benim ordaki ayarım sende benimki kadar verim verebilirmi ?
Ha şunu biliyorum. Bazı private sw lerde. Mesela önceden cs 1.5 de iken . Sw' ın kendine özgü cfg leri vardı. Ve sw olarak bazı ayarları açıktı vs .
O sw girdimmi. Ve onların clan oyuncularının cfg lerini kullandıgımda paso aim kayıyodum ben bile inanamıyodum.
Ama cs go da sw e ye gore muamele varmıdır blmiyorm. -
quote:
Orijinalden alıntı: The_North_Face
Cfg'de seni banlandırabilecek bir içerik olamaz bu cfg olayı biraz şişirmece birt olay cs aleminde. Cfg'de değiştirdiğin dikkatini çekiyorum var olanı değiştirdiğin hiçbir şeyden ban yemezsin yeni şeyler eklemek .cfg'de var olmayan komutlar ile oyun dosyalrını değiştirmek ban sebebidir. Normal şartlar altında profesyonel oyuncularda kendilerine özel cfg'lere sahip ama cfg ile her attığın hs gitmez, yürürken var olan isasbet şansın artmaz bunlar sadece hikaye.
Her oyuncunun cfg'de yaptığı ufak değişiklikler tabi olacaktır ama kendimden örnek verecek olursam cfg'de sadece birkaç mouse ayarı, crosshair ve viewmodel ile ilgili ayarlarım mevcut bu şartlar altında da ban yeme gibi bir olay yok.
Biliyorum hocam abartı şekilde hs atamazsın o senin yine bileğine bağlı. Ben mesela crosshairi istediğim gibi yani nasıl istersem oyle olucak kendime özgü ayarlar oluyor cfg biliyorum bazıları hile diyor onlar başka :D. Neyse cevabın için sağol yardımcı olduğun için çok teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PowerHD35
quote:
Orijinalden alıntı: The_North_Face
Her oyuncunun cfg'de yaptığı ufak değişiklikler tabi olacaktır ama kendimden örnek verecek olursam cfg'de sadece birkaç mouse ayarı, crosshair ve viewmodel ile ilgili ayarlarım mevcut bu şartlar altında da ban yeme gibi bir olay yok.
Biliyorum hocam abartı şekilde hs atamazsın o senin yine bileğine bağlı. Ben mesela crosshairi istediğim gibi yani nasıl istersem oyle olucak kendime özgü ayarlar oluyor cfg biliyorum bazıları hile diyor onlar başka :D. Neyse cevabın için sağol yardımcı olduğun için çok teşekkürler.
Hayır için rahat olsun crosshair, viewmodel bu ayarlar sana ban yedirmez.
-
Nedense cfg'nin işlevini çoğu kişi yanlış anlamış. Adı üstünde config, yani oyun ayarlarının bulunduğu dosya. O dosyanın içinde bulunan her ayarı değiştirebilirsiniz. Ban yeme gibi bir durum olsa size ayarları değiştirme seçeneği sunulmazdı zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X