Şimdi Ara

CS:GO BOMBA İMHA EDİLMİYOR! YARDIM EDİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar değerli arkadaşlar. Öncelikle Mac İşletim sistemini kullaıyorum ve yaklaşık 1 ay önce cs go aldım. Şu ana kadar hiç bomba imha edemedim. E tuşuna basılı tuttuğumda bomba imha edilmiyor. Bunun Pekde Mac ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü benim bir arkadaşımda aynı sorunla karşı karşıya geldi. Seçenekler - Klavye / Fare bölümüne geldiğimde orada Bomba İmha Etme tuşu gibi bir tuş yok. Klavyem ile ilgilide bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü CS:GO'da chat bölümünden E tuşuna bastığımda oradada normal E çıkıyor. Lütfen bana yardım edebilecek olanlar bu konuyu yanıtlarsa çok sevinirim iyi günler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Bombası İmha Edilmiyor: Çözüm Rehberi

CS:GO'da bomba imha etmeye çalışıyorsanız ancak başarısız oluyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir. İşte sorunu çözmenize yardımcı olacak bir rehber:

Bomba Çözme Tuşu Ayarı

• Varsayılan olarak, bomba çözme tuşu "E" dir. Ancak bunu değiştirebilirsin.
    • Oyun ayarlarına gidin ve "Tuş Bağlamaları" sekmesini seçin.
    • "Eylem" menüsünden "Bomba Çözme Eylemi" öğesini bulun.
    • İstediğiniz yeni tuşu atayın.

Tuş Takılması

• Bazı durumlarda, "E" tuşu takılabilir veya bozulabilir. Bu durumda, bombayı çözmek için başka bir tuş kullanmayı deneyin.

Ayar Dosyası Bozukluğu

• Nadiren de olsa, oyun ayar dosyası bozulabilir ve bu da bomba çözme tuşunun çalışmamasına neden olabilir.
    • Oyunu yeniden başlatmayı deneyin. Sorun devam ediyorsa, "csgo\cfg" klasörünüzdeki "config.cfg" dosyasını silin.

Oyun Güncellemeleri

• CS:GO oyunundaki güncellemeler bazen bomba çözme tuşunu etkileyebilir.
    • Oyunu en son sürüme güncellediğinden emin ol.

Diğer İpuçları

• Bombanın yanına yaklaştığında ve çözmeye başladığında, tuşa basmaya devam et.
    • Teröristler bombayı patlatmak için yakınlarda olabilir, bu nedenle dikkatli ol.
    • Bombanın çözülmesi birkaç saniye sürer, bu nedenle sabırlı ol.

Bu adımları takip ederek, CS:GO'da bomba çözme tuşu sorununu çözebilir ve oyunu sorunsuz bir şekilde oynamaya devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Windows olsa imha ederdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de oyunu Mac OS üzerinde oynuyorum, hiç bahsettiğin gibi bir sorun yaşamadım.

• Bomba imha etme değilde kullan tarzında bir tuş olması lazım onun e ye ayarlı olduğundan emin ol

• dostum mac ile alakalı olan bir sorun değil bu hatta farkettiysen orda bir arkadaşımda imha edemiyor yazmıştım o arkadaşım windows üzerinden oyunu oynuyor.
  • +use bindı değişmiştir büyük ihtimalle. Bindları default haline getirmeyi deneyin.
    bind "E" "+use"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.