Şimdi Ara

Cs Go Ban ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıldıracam Allah kuran çarpsın çıldıracam maça giricem bu sunucudan yasaklandınız diyor hile açtıysam en adi o. evladıyım bana bir akıl verin çıldırıcam

Allah aşkına bu nedir Cs Go Ban ???

Buyrun buda maçlarım
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-HNkUN-uFFFV-wuLus-o3fN4-zz8aC
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-tsrKm-6nLvR-PmSqr-XqD4K-Dx9TM
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-W6qdA-Wp9Kw-eCydU-fyZ5r-Q4zAC
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-5ckO3-RG5Kv-hk9sH-yBNyh-6i8LK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 23 Nisan 2018; 1:45:37 >

• Geçmiş olsun dostum pc senden baska bırı kullanıyormuydu veya aile paylasımı varmıydı , son zamanlarda int. cafe vb bır yerden steam hesabını açtınmı
    son 8 macının demosunu atarmısın
    sen degılde bır arkadasında hile vardır senın haberin yoktur veya vardır , sana info veeriyorsa ve sende ona göre oynuyorsan oda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaYTo -- 23 Nisan 2018; 2:48:2 >
  • overwatch banı yemişsiniz ve açılmayacak. Geçmiş olsun hesabınız gitmiş. her 150 wini olana ow izletirseniz sonucu bu. Adamlar ow demosunu açıp izlemeden hile diyorlar sırf trollük olsun diye. Benimde bir hesabım gitmişti ow'den. Geri dönüşü yok maalesef..
  • dostum yanlış yasaklanma diye başvurabilirsin. banı kaldırılan çok adam var.
  • Son maçlarımi linkini attım ama normal video olarak nasıl yayınlayabilirim kimse bana Info vermedi hileli maçta durmadim bile gerçekten iyi bir oyuncuyum sesi çok iyi kasıyorum ekipmanlarim çok iyi aimim çok iyi size bunu izlettirmek istiyorum YouTube de de tüm insanlar gorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 winli silver izlemiyor sizi. Rankınızda adam izliyor. Çok fazla yeterli oy aldığınızda, demo düşüyor Ow sırasına ardından bayağı insan izliyor. Hile açılmış, hile ile oynanmış yenilip smoke falan mı tarıyordunuz?. Bakın ben kendim kafalarına vura vura oynuyorum 4-5 hesap var toplam 5000 saat var, ban falan yemedim. Bir dahaki hesap ile legit oynayın, wallhack kullanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 23 Nisan 2018; 12:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

150 winli silver izlemiyor sizi. Rankınızda adam izliyor. Çok fazla yeterli oy aldığınızda, demo düşüyor Ow sırasına ardından bayağı insan izliyor. Hile açılmış, hile ile oynanmış yenilip smoke falan mı tarıyordunuz?. Bakın ben kendim kafalarına vura vura oynuyorum 4-5 hesap var toplam 5000 saat var, ban falan yemedim. Bir dahaki hesap ile legit oynayın, wallhack kullanmayın.
    wall kullandığım yok smokeden adam öldürdüğüm hiç yok son maçlarımın hepsini izlettiririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO VAC HATASI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

wall kullandığım yok smokeden adam öldürdüğüm hiç yok son maçlarımın hepsini izlettiririm

Alıntıları Göster
    Dostum buraya konu açman gereksiz. Durumu kabullen, banlandın. Asla açılmayacak hesabın. Kimse o demoları indirip izlemeyecek.
  • quote:

Dostum buraya konu açman gereksiz. Durumu kabullen, banlandın. Asla açılmayacak hesabın. Kimse o demoları indirip izlemeyecek.

Alıntıları Göster
    Cs Go Ban ???

bak abi yeni hesabım ve ilk maçım regola benim al bak Allah aşkına

• Rank neydi ilk banlanan hesapta?
  • quote:

Rank neydi ilk banlanan hesapta?
    Cs Go Ban ???

abi buyur şuan an itibari ile biten 2. maçım

mg 2
  • Steam destek e yazsana. Acilmasi mumkun, su ow i le alti yapamasin ya. Novalar bile ow yapabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş itiraz etme yeri var orda bi daha bakıyorlar eğer 2. Sefer izlenip hile derseler gg eğer hile demezseler açarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.