Şimdi Ara

CS GO arkadaşlarla offline oynanabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla botlara karşı oynamak istiyoruz. mümkünmü böyle bir şey?

• atölyeden map indirip lobi kurup girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoursquaRE

atölyeden map indirip lobi kurup girebilirsiniz.

bbiz direk dust 2 de oynamak istiyoruz
  • Lobi oluşturup özel maç diyerek yapabiliyorsunuz ama size bir server atamıyor. Dedicated server gibi kend bilgisayarın üzerinden oynuyorsunuz. Haliyle internet bağlatın iyi değilse 3 kişiden sonra pingler sapıtıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lobiden ozel mac diyerek girebilirsiniz veya botlsrla oyunu acip arkadini shift tabdan davet edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reis ben çevrim dışı iken şu şekilde arkadaşlarla botlara karşı oynuyodum... botlarla oyun kurulan yerden oyun kuruyosun ..oyuna girdikten sonra consola sv_lan 1 yazzz.. Daha sonra consola status yazdıktan sonra kurdugun sv nin ip adresi yazar orda... o ip adresini arkadaşına ver ve arkadaşında consoluna connect ipaddess yazarak sana bağlansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: captan89

reis ben çevrim dışı iken şu şekilde arkadaşlarla botlara karşı oynuyodum... botlarla oyun kurulan yerden oyun kuruyosun ..oyuna girdikten sonra consola sv_lan 1 yazzz.. Daha sonra consola status yazdıktan sonra kurdugun sv nin ip adresi yazar orda... o ip adresini arkadaşına ver ve arkadaşında consoluna connect ipaddess yazarak sana bağlansın

teşekkürler deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.