Şimdi Ara

Cs:GO alınır mı? Ve bir kaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayağı uzun zamandır point blank oynuyorum, iyi de oynuyorum :DD
    Ama oyuna bir süre girmeyip bir girdim oyunun içine etmişler.Direk pay to win e dönüşmüş oyun.Bir odada 10 kişi varsa 7 sinde maske,karakter felan ve inanın aşırı avantaj sağlıyor.
    Herneyse sorularım:
    1-pb de amaç hs atmaktı cs go gplere baktım daha çok vücut taramaya yönelik?
    2-oyunun optimizasyonu nasıl genel bir fps sorunu vs varvmı?
    3-oyunda silahları nasıl alıyoruz, oyun içi para mı var?
    4-alınan silahlar adet hesabı mı süreli mi oluyor?
    5-çok fazla hile kullanan oluyor mu?
    6-sunucular kalabalık mı,şu anda oyun alınır mı?
    7-point blank oynayan varsa küçük bir karşılaştırmasını alırım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- CSGO'da da HS atmak önemli diyebiliriz ama daha çok bomba kurma, rehine kurtarma gibi şeyler önemli.
    2- Bazen ara ara yeni patchler gelince fps sorunu olabiliyor ama hemen düzeltiyorlar, yok diyebiliriz.
    3- Oyun içi para var öyle alınıyor, silah skinleri var ama hiç bir katkısı yok sadece gösteriş.
    4- CA - PB'deki gibi parayla alınmıyor.
    5- Hile oluyor ama çok fazla görmedim ben.
    6- Sunucular kalabalık oynanılabilir.
    7- Oyun pay2win değil sıfır para ile de gayet iyi oynanabilir, zamanında combat arms oynuyordum o yüzden bıraktım oyunu.

Genel olarak oyun güzel. 0 para ile de gayet oynanabilir. Spray, clutch, eco, rush vs. gibi temel şeyleri öğrendiğin zaman alışırsın zaten. Valve serverları 64 tickrate bu arada faceit esea gibi yerlerde 128 tickrate her türlü daha iyi. Faceit ücretsiz ama oyunu tam öğrenmeden girmemeni öneririm.
  • Alınmaz point blank devam
  • Litendria kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam :D çok makbule geçti

• 1) silahına göre
    2) fps sıkıntısı var
    3) sorun tam anlaşılır değil
    4) hayır
    5) evet, primeda bile oldukça var
    6) sunucular kalabalık, oyun alınmaz
    7) hilesi daha yaygın ama ban ihtimali de daha çok
  • Sadece oyunu satın aldıktan sonra hic para yatirmadan oyunu istediğin kadar ve herkesle eşit sartlarda oynayabiliyorsun. Oyunda silah skinlerimevcut fakat oyuna hicbir etkisi bulunmuyor. 1000 liralik skinler var senin elinde bulunan standart görünüm ile aynı hasar etkiye sahip. Hile cok yok. Fps kaybı bakimdan sonra olusabilir fakat cabuk duzeltiliyor. Oyun tamamen senin yetenek ve bilgine kalmis durumda.

Son olarak Hs burada da önemli amasart degil vucut vurarakta rakiplerini öldüre bilirsin. Hs genel olarak 1-2 vurusta alirken vücut 3ve daha fazla vurus gerektiriyor.

• alınır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al hocam zaten 24 lira bişe denersin en azından

• Oyunu aldım gayet güzel oyun 3 saat felan oynadım hile denk gelmedi en azından aim yoktu ona eminim :D yalnız tek sıkıntı oyun ilk açışımda iyiydi,çok mutlu oldum ,gayet yüksek fpsde oynadım ama ikinci oynayışımda aşırı lag girdi.Awp ile kafayı yedim Benden mi serverdan mı kaynaklı bilmiyorum ama böyle yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.