Şimdi Ara

CS:GO aldım item olaylarını anlamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam eskiden cs 1.6 1.5 felan oynamışlığım var şimdide CS:GO aldım steamdan ancak bu item olayları nasıl oluyor kutu düşüyor felan diyorlar diyelim düştü bu kutuyu açmak için para ile key alıp onunlamı açıyoruz kutuyu anlayamadım lütfen yardım birde normal public game oynarken kutu düşermi?

public gameden kutu düşer ama kutuların haftalık limiti var kaç olduğunu bilmiyorum ama o limit doldurduktan sonra 1 sonraki resete kadar kutu düşmüyor. kutuları dediğin gibi parayla key alıp açıyorsun ama açmamanı tavsiye ederim verdiğin parayı genelde çıkartamıyorsun onun yerine marketten direk istediğin skini alman daha mantıklı. yada forumdan da alabilirsin %70-80 fiyatına satıyorlar başlıkları görmüşsündür zaten.

Orijinalden alıntı: nightwish34

public gameden kutu düşer ama kutuların haftalık limiti var kaç olduğunu bilmiyorum ama o limit doldurduktan sonra 1 sonraki resete kadar kutu düşmüyor. kutuları dediğin gibi parayla key alıp açıyorsun ama açmamanı tavsiye ederim verdiğin parayı genelde çıkartamıyorsun onun yerine marketten direk istediğin skini alman daha mantıklı. yada forumdan da alabilirsin %70-80 fiyatına satıyorlar başlıkları görmüşsündür zaten.

Nasıl yani hocam kutu düştü diyelim mesela 5 dolarlık mı kutu düşüyor bende 5 dolarlık alışveriş mi yapıyorum hiç anlamadım ya kusura bakmayın.

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

Nasıl yani hocam kutu düştü diyelim mesela 5 dolarlık mı kutu düşüyor bende 5 dolarlık alışveriş mi yapıyorum hiç anlamadım ya kusura bakmayın.

düşen kutuları açmak için oyun içi 7,45 tl gibi fiyata key satılıyor.(yanılmıyorsam)
    arkadaşımızın dediği o parayı verip kutu açacağına farklı istediğin silahlardan satın alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go da bu silah muhabbeti nedir?
    11 yıl önce açıldı
    CS GO ESEA Oynayan Var mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.