Şimdi Ara

Cs GO Aim Geliştirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetteki eğitim videolarının bazılarını ızledım bunların dışında vıdeo yada yazılı tavsıyesı olan varsa çok sevınırım :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Aim Geliştirme

CS:GO'da isabetli bir nişan almak, rakiplerinin üzerine çıkmak için hayati önem taşır. İşte aim'ini geliştirmenize yardımcı olacak bazı teknikler:

• Hedef Eğitim Haritaları Kullanın: Aim_botz ve Fast Aim/Reflex Training gibi hedef eğitim haritaları, çeşitli mesafelerde ve hızlarda hareket eden hedeflerle nişan alma becerilerini geliştirmenize yardımcı olabilir.
    • Ölüm Maçı Oynayın: Ölüm maçı, hızlı tempolu bir ortamda çeşitli düşmanlara karşı nişan almanıza ve tepki sürenizi geliştirmenize olanak tanır.
    • Gerçekçi Nişan Alın: Oyunda, gerçekçi nişan alma yöntemlerini kullanın. Bu, dürbünden bakmak, nefesinizi tutmak ve geri tepmeyi kontrol etmek gibi teknikleri içerir.
    • Kayıtlarınızı İnceleyin: Maçlarınızı kaydedin ve hatalarınızı analiz edin. Hangi durumlarda nişanınızı kaçırdığınızı belirleyin ve bu alanları geliştirmek için çalışın.
    • Farklı Nişan Modları Deneyin: Farklı nişan modlarını deneyin, örneğin klasik, hızlı nişan ve hedef asistanı. Size en uygun olan ve nişan alma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olan modu bulun.
    • Sabırlı Olun: Aim geliştirmek zaman ve çaba gerektirir. Sabırlı olun ve düzenli olarak pratik yapın. Sabır ve azimle, CS:GO'daki aim'inizi önemli ölçüde iyileştirebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam bu izleyerek ya da okuyarak öğrenilecek birşey değil,olay senin kendi yeteneğinde bitiyor

az çok nasıl oynadığını tahmin ediyorsundur,önemli olan üzerine birşeyler katmak (bomba kullanımı,rotate,durucağın yerler vs..)

bol bol oyna,özellikle dm oyna sıkılmadan günde 1-2 saat

son tavsiyem profosyonel maçları mutlaka seyret...

(herkes mükemmel oynamak zorunda değil)
  • abi nooblardan nefret ediyorum ya valla billa bak giriyorum maça normal rank global elite de smurf hesap dmg işte giriyom baba her maç 40-50 adam vuruyom adamlar ana bacı bırakmıyo sövüyo işte diyo reportladım sende bişe var diyo tekrar sövüyo sonra maçtan sonra izlicem diyo sonra mic basıyo kürt çıkıyo bu adam değişik hareketler falan her neyse bi de fps oyununu çözememiş ses kasmanın ne oldugunun farkında olmayan tipler var onları eziyom baba diyo hilesin aim var bende direk headshot atıyom artık refleks olmuş istemeden atıyorum direk ölüyorlar yok sen hilesin tekrar sövüyo bilindik yerlere pusuyorlar bildiğim için öldürüyorum gene suçlu ben oluyom kısacası csgo yu ögrenmeden maç atmayın hadi eyvallah
  • FFA Deathmatch oyna, gelişmek için en iyi yol.
  • sadece headshot vurularak öldürülen serverlar varmıs onları oyna bir de bu kas meselesi en iyi sens dpi degerini bulduktan sonra gerisi beynine kalmıs normal serverda oynarken adamın 1 canı bile kalsa yine de kafasına vurmaya calıs beyin kasları alıştıkça sen farkında olmadan yalnızca kafaya vuracaksın
  • Yani daha çok izleyerek değil oynayarak öğrenilir diyorsunuz , oynamaya çalışıyorum elimden geldiğince daha çok deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodsChosen

Yani daha çok izleyerek değil oynayarak öğrenilir diyorsunuz , oynamaya çalışıyorum elimden geldiğince daha çok deneyeceğim

bu arada söyleyeyim 2-3 gün oynamadığında 2-3 saatliğine yeteneklerini kaybediyorsun. Yani tavsiyem her gün oyunu ilk açtığında 1-2 el dm at işe yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go Awp zoom kalınlaştırmak
    10 yıl önce açıldı
    CS:GO Frag Movie
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 zamanında oldukça basitti.

1 - belirli aralıklarla antrenman yapıp aim geliştireceksin
    2 - belirli aralıklarla profesyonel pov demoları izleyip bir oyuncunun harita hakimiyeti hakkında bilgi edineceksin.

bu ikisini yaptığın zaman zaten çoğu oyuncudan daha iyi oynar hale geliyorsun. Ancak cs 1.6 daki gibi geri tepmeyi kontrol etmek kolay değil. O yüzden aim geliştirirken geri tepmeyi kontrol etmeyi de hedef olarak belirle.
  • Osu oyna gerçekten aim geliştirmek istiyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atölyeden aim reflex training haritasına abone olup orada antreman yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suriyeli Genç

abi nooblardan nefret ediyorum ya valla billa bak giriyorum maça normal rank global elite de smurf hesap dmg işte giriyom baba her maç 40-50 adam vuruyom adamlar ana bacı bırakmıyo sövüyo işte diyo reportladım sende bişe var diyo tekrar sövüyo sonra maçtan sonra izlicem diyo sonra mic basıyo kürt çıkıyo bu adam değişik hareketler falan her neyse bi de fps oyununu çözememiş ses kasmanın ne oldugunun farkında olmayan tipler var onları eziyom baba diyo hilesin aim var bende direk headshot atıyom artık refleks olmuş istemeden atıyorum direk ölüyorlar yok sen hilesin tekrar sövüyo bilindik yerlere pusuyorlar bildiğim için öldürüyorum gene suçlu ben oluyom kısacası csgo yu ögrenmeden maç atmayın hadi eyvallah

Bu mesaj neden eksilendi? dust2 oynamayın başka map oynayın karşıma çıkmazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Osu oyna gerçekten aim geliştirmek istiyorsan.

Osu nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    Youtube da sayisiz video var izlemeni oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: GodsChosen

İnternetteki eğitim videolarının bazılarını ızledım bunların dışında vıdeo yada yazılı tavsıyesı olan varsa çok sevınırım :)

workshoptan AIMBOTZ mapını indir. Bol bol hs kas. Sonra dm gir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.