Bildirim
CS GO açılmıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hadi arkadaşlar yok mu bilgisi olan _____________________________ umut her şeyden muaf -
eger oyunu ingilizce oynuyorsaniz,library ordan csgo sag tiklayip properties seciniz ordan local files ve verify integrity of game cache
eger turkce ise kutuphane,ozellikler>yerel dosyalar>oyun onbelliginin butunlugunu dogrulaya tiklayiniz,eksik olan dosyalari indirecektir_____________________________ -
Onuda yaptım olmuyor . Acil _____________________________ umut her şeyden muaf -
Bilen yok mu yardım lütfen _____________________________ umut her şeyden muaf -
CS GO suz elim ayağım titriyor beyler lütfen yardım flood yapmış oluyorum özür dilerim _____________________________ umut her şeyden muaf -
Beyler :/ _____________________________ umut her şeyden muaf -
quote:
Orijinalden alıntı: zmeister
eger oyunu ingilizce oynuyorsaniz,library ordan csgo sag tiklayip properties seciniz ordan local files ve verify integrity of game cache
eger turkce ise kutuphane,ozellikler>yerel dosyalar>oyun onbelliginin butunlugunu dogrulaya tiklayiniz,eksik olan dosyalari indirecektir
Yok mu yardım e_____________________________ umut her şeyden muaf -
Kalbim ağrıyor ağğğğğ.
Cs siz yaşayamıyorum lütfen yardım beyler :/_____________________________ umut her şeyden muaf -
Hakkınızı helal edin beyler intihar ediyorum _____________________________ umut her şeyden muaf -
beyler yardım edin bende açamıyorum 1 sn ekran kararıyoo maus imlecin yanında yuvarlak çıkıyor o kadar llütfen yardım windows 8 _____________________________ Kral olup paramı dilenci gibi harcamaktansa paramı kral gibi harcamayı tercih ederim. (İngersoll) -
Sorununum kendiliğinden çözüldü . Konu Kilit _____________________________ umut her şeyden muaf
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler