Şimdi Ara

CS GO 200 Lira İle Bıçak Mı Yoksa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

M4a1s Hiper Canavar
    Ak-47 Vulcan

Almak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternet-Explorer -- 23 Eylül 2015; 0:21:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Key almak hemde benden şaka biyana bıcak alın hocam bence

• Eğer elinizde nakit varsa kesinlikle key alın, iyi fiyata takaslarsınız.

ha ben takasla uğraşmam derseniz 8.30 dan koyarsınız 7.25 wallet eklenir. keyin 5,25 olduğu düşünülünce iyi kar.
  • Bıçak bence heves hocam.Silah skinleri daha önemli.Özellikle vulcan ve Awp silahları.

Ayrıca bıçak,awp,vulcan satıyorum ilgilenirseniz konuma bakabilirsiniz.
  • 200 tlye alcağın bıçak görüntü olarak seni tatmin etmez iyi bi silah skini al
  • galiba bende seçimimi skinlerden yana kullanacağım teşekkür ederim cevaplarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

Eğer elinizde nakit varsa kesinlikle key alın, iyi fiyata takaslarsınız.

ha ben takasla uğraşmam derseniz 8.30 dan koyarsınız 7.25 wallet eklenir. keyin 5,25 olduğu düşünülünce iyi kar.

Hocam takaslarsınız derken ? Kolay bulunabilir mi böyle kişiler mesela istediğim skin karşılığında zarar etmeden key atabilecegim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csgolounge.com biraz kurcalıyarak bulabilirsiniz.
  • 150 liralık hoşuna giden bi bıçak alıp 50 liraya gayet güzel bide envanter dizebilirsin bence
  • dostum 150-200 e alacagın bıçağı oyunda sen bile gizlemeye çalışırsın o kadar çirkin bıçaklar bence güzel m4a1 m4 ak-47 awp usp-s glock skinleri alabilirsin 200 liraya , iyi forumlar
  • 230 liradan 3 tane Gut Knife Dopplerim var. satıyorum. düşünürsen PM at dostum
  • bi awp asiimov - bi akumarin intikamı diyebilirim.
  • Elden al skinleri forumda bir sürü satan arkadaş var ucuza alırsın bansız alırsın

• Beyler 200 tl neden bıcak gizlesin ben 250 tl kelebek gece alabilirim bayo yada m9 gecede alabilirim bunlar gizlencek bıcaklar değilki gayet güzel bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta bir awp asimov yada hiper canvar

Sonra m4a1-s cyrex sonrasına güzel bir ak47 kalan olursa tabanca al kardeş daha yararlı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.