Şimdi Ara

CS:GO 15-6 olan maçta kicklendim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
33.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Puan ve benzeri şey gelirmi yada win aldımmı ? 4 tane arkadaş geldi başka bir dil konusuyorlardı ingilizce konusun dememe ragmen farklı dılde konustular 3. el de muteledım sılah ıstemısler kafama sıktı bır kacı birini indirdim digeride 1 can bıraktı devam ettim oyuna ilk yarı bittiginde biri kick him yazdı dedım kesın kıcklendık gittiler sonuncu el son adam kaldıgında kıcklendım win sayılmışmıdır ?


    maç sonucuda bu  CS:GO 15-6 olan maçta kicklendim




    edit: hesabın rütbesi lem
    esas rütbem ge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betara -- 8 Eylül 2015; 0:42:25 >







  • Win geliyor diye biliyorum
  • Win sayiliyor zaten az baksan orada you won this match yaziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win sayılır.

    Nasıl ki oyun başında bazen kick'liyorlar. Maç bitiminde mağlubiyet ekranına düşüyor. Aynı hesap.
  • Su oyuna tek girmeyin işte. Forumdan veya steam gruplarindan adam bulursun her turlu. en az 1 mumkunse 5 e tamamlayip girin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada 'you won this match' yazdığına bakma... Asıl bakman gereken yer kazandığın rekabetçi maç sayısı yazan yer... Atıyorum, orası maçtan önce 150'yse ve şuan 151'se demek ki win sayılmış. Hala 150'yse sayılmamış.

    Benim başıma bir defa gelmişti bu olay ve win falan gelmemişti açıkçası. Üstüne kick yediğiniz için, takım kazanmış olsa bile sana mağlubiyet yazılıyor diye biliyorum.
  • beyler dün cbbleda biz de öndeyiz, hatta ben takım lideriyim birden durduk yere windowsa döndü oyun. uygulama kapandı falan. bi şey mi yaptılar acaba? dedim itemler vs gitti kesin de bi şey olmamış. sonra girdim maça tekrar skorlar vs geri gelmiş.
  • 2917. kere yazıyorum. win/loss HİÇ BİR ŞEYİ etkilemiyor. Aldığın round sayısı kaç 15, kaybettiğin kaç 6. Bitti. sisteme bu işlendi zaten. rütbe atlamak falan zaten win/losstan tümüyle bağımsız (oyun MVPsi olman hariç).
    Bi denk gelirse sırf bu cümleyi "sticky" yaptıralım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sieger

    2917. kere yazıyorum. win/loss HİÇ BİR ŞEYİ etkilemiyor. Aldığın round sayısı kaç 15, kaybettiğin kaç 6. Bitti. sisteme bu işlendi zaten. rütbe atlamak falan zaten win/losstan tümüyle bağımsız (oyun MVPsi olman hariç).
    Bi denk gelirse sırf bu cümleyi "sticky" yaptıralım.

    3 kere draw ile rank atladım bu adamı dinleyin
  • zor zor, anlatamıyorum. kaç tane örnek var, 3 oyun üst üste loss var, rank atlıyor 3. oyunda. ama okumak yok ki..
  • İlk round'ta atıldın diyelim, takımın da 16-0 kazandı... Ne yani şimdi beleşten +16 cepte mi? Yoksa kicklenmeden önce oynamış olman mı gerek roundları? Bir de win/loss falan nasıl bağımsız onu anlamadım... Kaybedip de, kaybettiği maçta rütbe atlayan birini hiç görmedim.

    Diyelim bu arkadaş bu maçın sonunda rütbe atlayacaktı, kick yedi, galibiyet gelmedi... Dediğin gibi elo'ya gene işlenmiş bile olsa rank up için 1 maç daha yapmak zorunda kalacak. Ki o maçı kazanacağı da ne malum zaten. Yenilirse boş yere uğraş dur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 11 Eylül 2015; 16:41:24 >
  • Öncelikle bu durumu senin görmemiş olman, olmayacak anlamına gelmiyor. Zaten totalde kaç kez rütbe atlama gördün ki? Eğer rütbe rehberini okursan, sadece oynadığın roundlar sayılır. O yüzden 0-0iken atılırsan, hiç de bişi olmaz. takımının total ELOsu karşıdan çook yüksekse, ve 2 el kaybedip de seni atarlarsa, aşırı çok puan kaybedersin. Ya da senin puanın onlardan çok yüksekse, ve maçı 16-14 kazanırsan, yine puan kaybedersin.

    Ya da senin takımın puanı çok düşük olsun karşıdan, ve 13-16 kaybedin, hayvan gibi puan da eklenebilir senin hesabına, hele ki MVP falan olmuşsan.

    İkinci dediğin belki doğru belki değil, sen o gizli eloyu görmediğin için bilemezsin ne zaman rank atlayacağını, bazısı diyor 20 maç kazandım art arda atlamıyorum, demek ki her maçta aşırı az puan geliyor, hatta belki gelmiyor gidiyor. yukarıda verdiğim örnek gibi düşün. O yüzden evet, belki puanı yetiyor, ama rütbe atlayamıyor, önemli mi? zaten senede 1 maç yapıyorsan önemli olur, ki o zaman da rank diye bişi ortada olmaz zaten. Ama yine sondan 2. cümlene binaen, maçı kaybedip de rütbe de atlayabilirsin. Eskiden çok daha fazla oluyordu, ancak oyuncu sayısı arttıkca, valve sistemi puan açısından çok daha dengeli takımlar kurdurabiliyor, o yüzden bu durum çok seyrekleşti.




  • arkadaşlar tamam tartışmaya lüzum yok bende farkındayım sadece kazanmak ile yukselip yukselmedigimi fakat kazanmaz isen rutben dusuyor istersen o el 200 puan yap tum mvpleri al genede dusersın


    ayriyetten tek gırmemın sebebı, smurf idi oda, supreme oldu zaten 3-4 oyuna, ana hesabımdada bır kac kez oldu ondan sormustum ,bu arada win sayısı artmıyor yani kazandı olarak geçmiyor kicklendiğiniz maçlar onuda buldum araştırdım ha puan olarak geliyormu bilemiyorum dedigim gibi 4 oyun kazandıktan sonra atladı rutbe hesap ki gordugunuz uzere baya win streak vardı .demekki lose gibi yada oynanmadı olarak saydı tam emin degilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betara -- 12 Eylül 2015; 1:09:25 >
  • Kaç kez rütbe atlama gördün derken? Bu arada ben görmedim hadi sen gördün mü peki kaybedip rütbe atlayan? Video falan varsa at bir zahmet. Belki ilk çıktığı zamanlarda, az oyuncu varken yapılan bir şeydi. Şimdi böyle bir şeyin olması imkansız. O elo muhabbetine bir şey diyemiyorum şuanlık... Ama onun için 1 tane hesapla deney yapabiliriz. 4-5 maç kazanırken, son round'ta kendimizi attırtıp, aldığımız sonucu paylaşabiliriz. Eğer rütbe düşersek demek ki o elo meselesi hikaye, kick yemek eksi puan yedirtiyor... Veya bunları yapana kadar kick yedikten sonra down rank olan varsa söylerse iyi olur.

    Kesin bir olmayan bir şey hakkında, kesin gibi konuşman da abest ayrıca. Valve maç sonu puanlarını sana yaptığı gibi bize de görünebilir yapsa bari de herkes rahatlasa.


    @betara: Tartışma yok, fikir alışverişi sadece. Elo puanı (ki bu resmi dillerden açıklanan bir şey değil) gelmiş olabilir dedikleri gibi ama galibiyet sayın artmamışsa demek ki senin dediğin gibi lose veya oynanmadı sayılmış.

    Edit: Bu arada şimdi aklıma geldi... Görev yaparken (basit eğlence, dm falan bile olsa) kick yersen, o maçta oynadığın, kick yiyene kadar yaptığın görev işleri sayılmıyor. Mesela 50 kill al diyor, sen 49. kill'de kickleniyorsun ve boom... Ana sayfada 50 kill al görevinde 1 kill yerine hala 50 kill al duruyor. Aynı şey xp için de geçerli... Kick yersen xp de gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 12 Eylül 2015; 2:15:02 >




  • 15-5 yendiğimiz maç son round kicklendim ve galibiyet gözükmüyor bu nasıl oluyor? bide üstüne 30 dk ceza yedim böyle saçma bir sistem mi olur adamlar 4 pre rus girmiş
  • win sayısını arttırmaz maç bitmeden önce kicklenmek fakat elo puanların her halükarda işlenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.