Bildirim
cs go 144 hz monitör tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
BENQ XL2411Z
BENQ XL2420Z
Asus Vg248Qe
AOC G2460Pqu -
quote:
Orijinalden alıntı: Fat Tony
BENQ XL2411Z
BENQ XL2420Z
Asus Vg248Qe
AOC G2460Pqu
teşekkürler. -
27 inç istersen
http://www.hepsiburada.com/benq-xl2720z-27-1ms-analog-dvi-2xhdmi-display-full-hd-led-oyuncu-monitor-pm-bd801344
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benq xl2411z şuan için en f/p üründür. -
quote:
BENQ XL2411Z
BENQ XL2420Z
Asus Vg248Qe
AOC G2460Pqu
konu up olacak kusura bakmayın şimdiden ama şu monitörler arasında en f/p hangisidir arada 100 lira fark var
http://www.vatanbilgisayar.com/benq-24-xl2411z-1ms-144hz-full-hd-gaming-led-monitor.html
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qe-1ms-144hz-full-hd-hdmi-dp-3d-gaming-monitor.html
-
iki monitörüde deneyen birisi olarak yorum yapayım hazır konuyu da zamanında bence açmışken. sırf cs oynayıp dizi film izlemem diyorsanız benq alın. ama hem cs oynayacam hem dizi film izlerim diyorsanız asus alın. benq'nun görüntü kalitesi çok sönük kalıyor asusun yanında.(asus da kötü tabi tn panel sonuçta ama ikisini kıyaslayınca arada dağlar var resmen tabi düzgün ayar çekmek şart.)
-
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
iki monitörüde deneyen birisi olarak yorum yapayım hazır konuyu da zamanında bence açmışken.sırf cs oynayıp dizi film izlemem diyorsanız benq alın. ama hem cs oynayacam hem dizi film izlerim diyorsanız asus alın. benq'nun görüntü kalitesi çok sönük kalıyor asusun yanında.(asus da kötü tabi tn panel sonuçta ama ikisini kıyaslayınca arada dağlar var resmen tabi düzgün ayar çekmek şart.)
biraz bakındım da o ikisi arasında kaldım, vatandan alıcam gittim eğer açık varsa bakarım diye 144hz lerde teşhir ürün bulunmuyormuş kutudan çıkartıp gösterebilirim dedi en fazla, böyle kullananlardan daha fazla yorum gelirse kararımı vericem gibi :D
-
benq zowie birleşip ürünlerini güncelledi ama eskiden kalan monitörler var eğer ala bilirsen güncel benq modelini al asusla arasında ki fark 3d olması asus kullanmadım arkadaş yazmış renk olayını devamlı benq kullanıyorum memnunum 2 yıl 2411z kullanıp satıp 2430t geçtim şuan digital vibrance kullandığım için renk olayı farklı bende normalden renk için bir şey diyemiyeceğim ama film video güzel geliyor bana tabi asus kullanmadığım için bilmiyorum farkı ama benq sadece oyuna yönelik çıkartıyor benimde almam sebebim oyun olunca benq seçtim karar senin hacı -
quote:
benq zowie birleşip ürünlerini güncelledi ama eskiden kalan monitörler var eğer ala bilirsen güncel benq modelini al asusla arasında ki fark 3d olması asus kullanmadım arkadaş yazmış renk olayını devamlı benq kullanıyorum memnunum 2 yıl 2411z kullanıp satıp 2430t geçtim şuan digital vibrance kullandığım için renk olayı farklı bende normalden renk için bir şey diyemiyeceğim ama film video güzel geliyor bana tabi asus kullanmadığım için bilmiyorum farkı ama benq sadece oyuna yönelik çıkartıyor benimde almam sebebim oyun olunca benq seçtim karar senin hacı
teşekkürler cevap için. asus 1 adım önde gidiyor bakalım :D -
varsa paran 2430t al, 2411 kesin alma asusun da görüntü kalitesini sevmiyorum, 248q falan onu kullaniyorum işte 144hz yok kardeş görüntü bununda kötü 2430t'nin görüntüsüde güzel 144 falan onlarda iyi verebiliyorsan 300 daha ver al. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lickshoot
varsa paran 2430t al, 2411 kesin alma asusun da görüntü kalitesini sevmiyorum, 248q falan onu kullaniyorum işte 144hz yok kardeş görüntü bununda kötü 2430t'nin görüntüsüde güzel 144 falan onlarda iyi verebiliyorsan 300 daha ver al.
hocam öyle öylede çok artıyor fiyat 100 daha ver 100 daha koy deyince :D -
248qe al arkana bakma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lev1n
248qe al arkana bakma.
-
bendeki güzel işimi görüyo imzada -> -
Asus tabii ki.ikisini de kullandım, görüntü kalitesi bakımından asus çok agır basıyor. ama asıl fark,diger arkadasın dedigi gibi dizi film de. -
beyler asusun monitörü aldım içinden çıkan kabloyla taktım ama hala 60hz gözüküyor ne yapmam lazım?
edit : hallettim akıyor maşallah :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 10 Haziran 2017; 17:18:3 > -
İlk başlarda çok canlı gelir gözünü yorar 1 hafta içinde alışırsın bendede aynı monitör var çok memnunum hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Por Você
İlk başlarda çok canlı gelir gözünü yorar 1 hafta içinde alışırsın bendede aynı monitör var çok memnunum hayırlı olsun
çok teşekkür ederim valla herkes diyordu anlatılmaz yaşanır diye cidden öyleymiş :D
renk ayarlarını yapmaya çalışıyorumdahttps://www.youtube.com/watch?v=IlIE_JtqSis
şu videodaki gibi hazır ayarı ekle diyorum nedense eklemiyor anlamadım, sen ne kullanıyorsun ayar olarak
-
Valla hocam bende çok uğraştımda hiçbirinden memnun kalmadım,standart modda kullanıyorum CS için digital vibrance 100 yapıyorum bide nvdia panelden.Varsa sağlam ayar paylaşacak anlatacak bir babayiğit aydınlatsın bizi
Benzer içerikler
- cs 1.6 fps arttırma
- steam bekleyen bakiye ne zaman gelir
- cs 1.5 cfg
- cs kasa açma simulator
- steam kredi kartı doğrulama
- cs go sistem gereksinimleri
- cs2 fps arttırma
- multiplayer oyunlar
- ping düşürme
- cs2 bunny kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X