Şimdi Ara

Cs Global Offensive Assassins-Gaming En Büyük Türkiye Serveri(Daima doluluk garantisi) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
25.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • admin daha yeni oyundan takim arkadasini oldurme sebebiyle oyundan atildim ama hic kimseyi vurmamistim kendi takimimdan bi acikmama istiyorum 8-2 ydi scorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxsiper

admin daha yeni oyundan takim arkadasini oldurme sebebiyle oyundan atildim ama hic kimseyi vurmamistim kendi takimimdan bi acikmama istiyorum 8-2 ydi scorum.

merhaba.
    ban otomatık olark atııyor.
    yanı ben vurmadım desende bellıkı bırcok defa ff yapmıssın.
    neyse ban yıyelı baya olmus oyununa devam edebılırsın
  • Serverlar neden otomatik inmiyor uzun zamandır girmiyordum,bugün denedim fakat mapleri indirmedi nedense?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Serverlar neden otomatik inmiyor uzun zamandır girmiyordum,bugün denedim fakat mapleri indirmedi nedense?

öncelikle inmesine gereken server deil map tır
    sende olmayan map ototık ındırılı.
    eger bır sıkıntı varsa mapı arama motorundan ındırıp oyunun ıcıne atarak devam edebılırsın
  • Farkında olmadan server yazmışım. Neyse öyle yaparız
  • tmm kardes sagol...
  • sizin acmis oldugunuz yada bildiginiz basla server varmi dolu olan? baskalarinin hic birisinde hic kimse yok...
  • suan bızım serverımız var sadece
    ıns daha cok kullanıcı olurda daha cok sunucu bulabılırsınız
  • serverı ikiye bölmenizi ve modu casual yapmanızı öneririm...
  • biraz daha detayli aciklarmisin lutfen...
  • Hocam ben bulamadım bu serveri. Hep yabancı serverlar var. Onlardada ping çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit315

Hocam ben bulamadım bu serveri. Hep yabancı serverlar var. Onlardada ping çok yüksek.

http://steamcommunity.com/groups/assassins-gaming
    go source 1.6 ıp lerı ve daha fazlasına buradan ulasabılırsınız
    ıyı oyunlar
  • 50 kişi derken? 50 kişi tek server damı oynuyorsunuz, yoksa servera girerken oyuncuları bölüp farklı oyunlara mı atıyor? 50 kişi cs nasıl oynuyorsunuz anlamadım.

Bu arada oyunun rekabetçi modu 10 numara (5vs5).

edit: girdim bakındım çıktım. Tek kelime ile "rezillik". Bu sayı aşırı fazla. Her yer adam kaynıyor. Hiiiç rekabetçi gelmedi. Bir oyunda 10 dan fazla sniper mı olur :D. Oto sniperlar felan.. Ben sevmedim sevene iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 5 Mayıs 2013; 13:28:30 >
  • Servera girecektim ama 42/42 şuan. Helal olsun valla bu kadar insanı bir arada tutmak zor.
  • server ıyı guzelde asırı kalabalık kım kıme dum duma keske Türk serverları cogalsa bızde ıstedıgımız sayıda kı serverlarda oynayabılsek, bakalım oyun f2p oldugunda bu durum duzelır ınsallah, gercekten 40 kısıyle oynamak ıskence ve bogucu oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

server ıyı guzelde asırı kalabalık kım kıme dum duma keske Türk serverları cogalsa bızde ıstedıgımız sayıda kı serverlarda oynayabılsek, bakalım oyun f2p oldugunda bu durum duzelır ınsallah, gercekten 40 kısıyle oynamak ıskence ve bogucu oluyor.

oyun f2p olursa kalite düşer cogu player da bırakır
  • cs nin hangi sürümü f2p olmuş da bu olacak?
  • Bu oyun f2p olmaz. Market sisteminden dolayı f2p olabilir mi düşüncesi ortaya çıktı ama bu kadar uğraştıktan sonra f2p yapmazlar heralde.
  • Tamam halletimde sw kasıyor.

hocam zaten f2p devride bitti. Artık orj. oyunlarda eskisi gibi pahalı değil. Mesela ben bu oyunu satın aldım playstoreden. ttnet faturamın üstüne 6 taksitle hemde. Ne kredi kartı istiyor ne de başka birşey... Yalnız tek kullanılan türk serveri bu var. buda devamlı full oluyor. 42/42. Yer bulup girsende sw kasıyor. Aslında 20/20 den 2 tane sw yapacaksın abi ohh missler gibi tertemiz oynayacak millet.
  • oyunun modu bu arkadaslar.
    onceden 50 oynuyrduk suan 42
    server dolu oluncada 2. server a gırebılırsınız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.