Bildirim
CS,cod oyunlarına nasıl wall hack kodlanıyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Büyük ihtimalle oyunun içinde oyuncuların güncel koordinatlarını takip eden bir kütüphane vardır,o kütüphaneye bağlanıp oradan çekilmesi mümkün, punbuster vb. programlar ise o kütüphanenin default halini ve bilgi gönderdirdiği diğer sınıf ve kütüphaneleri kontrol ediyordur eğer uygulamayı yazan kişi anticheat uygulamasının kontrol etmediği bir çıkış kapısı bulursa anticheat'a yakalanmayan bir hile programı yazmış oluyor.
Bunlar benim tahmin ettiğim yollar genelde bu tarz adamların kafası daha farklı çalışıyor başka bir şekildede yazılmış olabilir -
Her karakterin bilgisi tutan struct lara ulasiyorsunuz. Ornegin rakibe ates ettiginizde dusen can degerini aratiyorsunuz(cheat engine), pointeri buldugunuzda offset degerinden pesindeki adreslerin degerlerine bakiyorsunuz. Bunlar kisinin koordinatlarina kadar her seyi verir. Aimbot yapabilirsiniz. Ama ugrastiricidir. Degmez ve eglendirmez. Fakat mantik budur. -
Kücükken tüm MMORPG FPS yabancı straiji oyunlarının hacklerini heryer de arar bulur indirip oynardım :D nası lyapıldıgını bilmezdim
Simdi Ne emek harcandıgını görünce... *-* -
yardımlarınız icin tşkkür ederim -
Pek bilmiyorum ama bede wallhack yapma işlerine bulaştığım için biraz biliyorum:
Önce Karakterlerin konumları,adressleri,çizimleri işte karakterle ilgili ne varsa bulunuyor
Sonra DirectX yani genelde duyduğumuz bi terimle D3D çizim yapılıyor(Çizim derken kodlama olarak)
İşte böyle bişeyler :D
Ayrıca converttoint32 arkadaşımızın dedikleride dogrudur.Tek tarzla yapılan hack yoktur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X