Şimdi Ara

cs 1.6 zm ammo yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Günlerdir Arıyorum Bulamadım Buraya Danısım Dedim Zombie Bölümde Oynuyorum Ammo Pack Li Bölüm Ama Banka Yok Bölümde Ama Bazıları Zm Yapma Bombası Alıyor Hic Ammoları Gitmiyor Jet Fln Alıyorlar Bunu Nasıl Yapıyorlar ?

• ammo packli bölüm diye bişey yoktur,server eklentisi o,ammo larını bankaya koymak için /deposit all ' dı benim zamanımda

geri almak içinse ; /withdraw all yazman yeterliydi eskiden
  • Bence bunun bir sürü yolu olabilir birtane bildigim yol ise cheat engine programı ile yapılması.

Özet geçeyim cheat engine programı ile /banka secenegi olmasa dahi ammo packı editleyebilirsin (Ammoyu çoğaltabilir veya azaltabilirsin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smiven -- 1 Nisan 2012; 10:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

ammo packli bölüm diye bişey yoktur,server eklentisi o,ammo larını bankaya koymak için /deposit all ' dı benim zamanımda

geri almak içinse ; /withdraw all yazman yeterliydi eskiden

Benim Dedigim O Degil Benim Oynadıgım Bölümde Bankada Yok Zombi Bombası Ammo gitmeden alıyorlar ama buldum nasıl alındıgını tmm

• 46.45.182.24 sw sine gir kardeşim herşey var
  • Sevgili Oyuncular ve Değerli takipcilerimiz 2010 ' dan Bugüne gelen Kaliteli Seviyeli ortam olan Goodteamclan Serverlari Yeniden Sizlerle

Yeni İP ADresimiz : 46.45.168.13& cs13.cstiryakisi.com

MSN : Cs_goodteam@hotmail.com

Adminlik 10 TL 'dir. ( Turkcell TL )

Saygılarımızla GoodteamClan...

----------------------------------------------------------------------------------
    ßütün herkezi ßekleriz Cs Tiryakisi sunucusunda tek oLan Goodteam Zm Serveri
    7/24 OnLine oLup 7/24 Playerlerle doludur
    ßizi Takip edin..
    Faceßook Adresimize Girin Adminlik ve daha bir cok bilgi için..

Faceßook Adresimiz :http://www.facebook.com/CS1.6OnlineTR
    MsnAdresi: Cs_goodteam@hotmail.com
    İp Adresi: 46.45.168.13

SaygıLarLa Good Team...

• 217.195.195.24 şifreli ammobank var z tuşuna basıp hesap açıyorsun isim ve şifre ile ammo jet lazer paraşüt ne ararsan var üstelik harika silah modelleri var :)
     cs 1.6 zm ammo yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • /withdraw all yazdıysan olay çözülmesi gerekirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kendime yeni server açtım serverda en fazla 999 ammo pack oluyor onu nasıl arttırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranwatik06

ben kendime yeni server açtım serverda en fazla 999 ammo pack oluyor onu nasıl arttırırım

3 Yıllık hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.