Şimdi Ara

cs 1.6 ve cod mw serisi online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangisi daha kaliteli mw serisimi cs 1.6 karşılaştırma online olarak yapılacak.kuzenim cs 1.6 diyor ben mw ...

• Battlefield FanBoy olan birisi olarak kesinlikle MW diyorum
  • counter strikeın daha taktiksel bir oyun olduğu kesin
  • Dalga mı geçiyorsun arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

Dalga mı geçiyorsun arkadaşım?

banamı dedin canım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

quote:

banamı dedin canım

Canım manım ne oluyoruz?Sana demedim konuyu açana dedim.
  • Karşılaştırmak saçma tabikide MW
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • COD ile CS 1.6'yı kıyaslamak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 1 Şubat 2012; 17:57:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cait

quote:

banamı dedin canım

Canım manım ne oluyoruz?Sana demedim konuyu açana dedim.

tamam dayı
  • Tabikide MW serisi
  • burada online oynama kalitesini karşılaştırıyoruz ve daha çok oynanmasını arkadaşlar kuzen tam açıklayamamış
  • tabiki call of duty cs 1.6'ya da yıllarımı verdim ama :D
  • CS 1.6 ve CS: Source ayrı ayrı COD MW 3 'den daha çok oynanıyor bunu da hesaba kat derim.
  • cs: source bene daha eğlenceli ama grafik açısından kesinlikle cod.
  • Yani böyle soru mu olur. Yani cs dediğin öyle internet cafede falan gidip oynayabileceğin yada farklı pc de hizli bi şekilde kurup oynanabilen bir oyun. Bana göre icy tower dan farksız. Tabiki cod daha iyi(oynamasını bilene)
  • ben counter strike en son lisede oynuyordum 8 yıldan fazla olmuştur, geçenlerde steam'den alıp kurdum oyuna girdim madara ettiler terbiyesizim. oyun inanılmaz yetenek-kişisel beceri istiyor. öyle perklerle fark yaratabildiğin, önce görenin vurduğu, karambole bombalarla öldüğün oyunlardan biri değil.. arada açıp duvara atış çalışması yapıyorum, çömerek sağa sola giderek zıplayarak felan, silahların recoil'ine göre kendimi ustalaştırmaya çalışıyorum. en son unreal'da shock rifle ile pratik yapardım. o yüzden cs ayrı bir olay, turnuva oyunu spor gibi bir şey. bi de bırakın lütfen 1.6 olayını felan, cam gibi source var daha güncel, hayvan gibi vuruş hissiyatı var oyunun onu oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 3 Şubat 2012; 22:09:21 >
  • Perkle fark yaratmak diyorsun da o sadece mw2 de biraz abartılmış bi şey. Ama genel olarak perk sistemi gayet guzel. Sanki birine perk kullanma hakkı veriyorlar da diğerlerine vermiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her alanda MW alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @revenge_of_bear

Perkle fark yaratmak diyorsun da o sadece mw2 de biraz abartılmış bi şey. Ama genel olarak perk sistemi gayet guzel. Sanki birine perk kullanma hakkı veriyorlar da diğerlerine vermiyorlar.

perk, rank, otomatik sağlık dolması vb şeyler kimilerine iyi gelebilir ama bana göre itici detaylardır.. cs'de herkes eşit, herkes yeteneğine göre oynuyor ve oyunun gerçek anlamda öğrenme eğrisi var.. ustalaşınca tadından yenmeyen bir oyun. perk, level sistemi olmamasına rağmen 10-12 yıldır oynayan müptelaları var tıpkı quake gibi..
  • Cod 4 oynuyorum hala, tabiki çok oyunculu.Tamam iğrenç haritaları olabilir, oyuna girdiğin anda ölebilirsin, takım çalışması yoktur ama...... aması falanda yok kardeşim. Orijinal BF3 vardı da biz mi girmedik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.