Şimdi Ara

cs 1.6 taktikleriniz ve oynama stiliniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar herkes buraya cs taktiklerini ve stilini yazarsa hem kendinizi tanıtmış olursunuz hemde yeni oyuncular ve ustalaşmak isteyenler iyi takikler öğrenebilirler.Ben başlıyorum.

Görüntü ayarları 1800 veya daha yüksek olmasını seviyorum crosshair küçüldüğü için hs atmak biraz daha zorlaşıyor.Adamları görmekte zorlaşıyor.

Mouse sensivity ise 2.0 veya 2.5 arasında

Oynayış tarzım:Eğer bir adam görürsem ilk olarak pusarım sonra ara ara çıkıp ateş edip dönerim adam beni aynı yerde sanıp ateş eder fakat ben başka yere geçmişimdir.Adamı hiç beklemediği yerden vururum.Kimi zaman bu taktiğin ters gittiği zamanlarda oluyor tabiki :D

En sevdiğim silah:CT'lerde Aug a1 ve m4a1.T'lerde ise Ak-47 ile sg-550.

• Daha önce buna benzer birsürü konu açıldı, defalarca tartışıldı. CS'de kendinizi geliştirmek istiyorsaız, taktik okuyarak biryere varamazsınız, becerikli ve kendini sürekli geliştiren oyuncularla birlikte bol pratik yapmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Daha önce buna benzer birsürü konu açıldı, defalarca tartışıldı. CS'de kendinizi geliştirmek istiyorsaız, taktik okuyarak biryere varamazsınız, becerikli ve kendini sürekli geliştiren oyuncularla birlikte bol pratik yapmanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lookoutfth

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Daha önce buna benzer birsürü konu açıldı, defalarca tartışıldı. CS'de kendinizi geliştirmek istiyorsaız, taktik okuyarak biryere varamazsınız, becerikli ve kendini sürekli geliştiren oyuncularla birlikte bol pratik yapmanız lazım.

Bişey mi dedin Fatih duyamadım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lookoutfth

• Çok iyi cese oynarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.