Şimdi Ara

CS 1.6 steam VAC koruması ile ilgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steamdan önce kullandıgım bir program vardı antirecoil v1.1 diye aslında hile programı değil sadece tıkladıgında mousu hafif assagı indiriyor.Sadece oyuna özel değil masaüstünde de yapsan yine aynı işlevi görüyor.Mouseden kaynaklı sorunlarım var assagı indirirken sorun yaşıyorum.Bazen mousa o kadar sıkı yapışıyorum ki assagı bile indiremiyorum.Bu programı açsam ban yermiyim ?

• Ban yeme riskiniz var. Sizce değer mi buna? Başka bir mouse satın alın, donanımsal değişikliğe gidin. Bir hırs için temelli dibe çökmeye ne gerek, mousepad kullanın sürtünme kuvveti azalacak, mouse daha rahat hareket edecektir.
  • x7 750bh var ama elime büyük geliyor.deathadder tarı birşey bakayım dedim hem pahalı hem de hatay'da bulabileceğim bir yer yok internetten de satıın alamıyorum kredi kartım olmadıgı için.Eğer önerebileceğiniz 100 tlye kadar mouse varsa bekliyorum.Cs 1.6 oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettyasin -- 25 Aralık 2012; 18:28:30 >
  • O tür bir program kullanırsan crossu zaptedemezsin aim damgası yiyip banlanabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.