Şimdi Ara

CS 1.6 - Steam models mi daha iyi non-steam models mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birde benim internetim 8mbit ama ms 31-38 lerde ayrıca coke 1-2 arası değişiyor gatherda herkesin pingi 5- ile 25 arasındayken benımkı 30 - 38 lerde burdaki sorunu anlamanın bır yolu var mı ?

• Bence Steamın modelleri daha iyi ben de ilk Steam modeli ile oynadığım da sıkıntı olmuştu da sonradan alıştım
    Rate ayarlarını yaptın mı?
  • Öncelikle şunu belirteyim ms 30 ise pingde 30 olmalıdır. 2 rakamda aynı kulvarda ilerlemeli öncelikle bunu bilmelisin.
    İnternet hızın pinge hiçbir etkisi yoktur. Genelde sunucular istanbulda. istanbul ve istanbula yakın şehirlerde pingler düşük olur. Mesafe uzaklaştıkça pingde artacaktır.

Örneğin ben antalyadan oynuyorum 25 30arasi ping alıyorum. İnternet hızım 1mbit.
    Arkadaşımda buradan baglanıyor onunda pingi 25- 30 . internet hızı 10mbit :) Umarim anlatabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

Öncelikle şunu belirteyim ms 30 ise pingde 30 olmalıdır. 2 rakamda aynı kulvarda ilerlemeli öncelikle bunu bilmelisin.
    İnternet hızın pinge hiçbir etkisi yoktur. Genelde sunucular istanbulda. istanbul ve istanbula yakın şehirlerde pingler düşük olur. Mesafe uzaklaştıkça pingde artacaktır.

Örneğin ben antalyadan oynuyorum 25 30arasi ping alıyorum. İnternet hızım 1mbit.
    Arkadaşımda buradan baglanıyor onunda pingi 25- 30 . internet hızı 10mbit :) Umarim anlatabilmişimdir.

liez ben gatherdan IanCarey belki hatırlıyorsundur ben senı hatırlıyorum. Bende antalya manavgattan bağlanıyorum 8mbit ama ms 30 ile 40 arasında çok hızlı değişiyor ping 33 ile 40 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

quote:

Öncelikle şunu belirteyim ms 30 ise pingde 30 olmalıdır. 2 rakamda aynı kulvarda ilerlemeli öncelikle bunu bilmelisin.

liez ben gatherdan IanCarey belki hatırlıyorsundur ben senı hatırlıyorum. Bende antalya manavgattan bağlanıyorum 8mbit ama ms 30 ile 40 arasında çok hızlı değişiyor ping 33 ile 40 arası

evet hatırladım. Hızınla ping alakası yok tekrar söylüyorum . Ping 23 - 30 arası antalya için mâkuldür. 40'a çıkması ilginç .

Alternatif çözümler ; Configi silip bastan ayarlarını yap. Serverlere girdikçe gereksiz o kadar çok ayar yükleniyor ki ping' ede yansıyabiliyor.
    2- Elitesunucu serverlarından da kaynaklanıyor olabilir. Bazı serverlarında 24 25 ile oynarken bazılarında 30 32 ile oynuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liez07 -- 5 Şubat 2013; 2:21:37 >

• Arkadaşlar ben daha önce non-steam oynarken rate ayarlarını config ayarlarına girebiliyordum.Artık cs1,6 yı Steam üzerinden oynamaya başladım ama config ayarlarını yapamadım.Steam cs 1,6 da config ayarlarının nasıl girildiğini bilen arkadaş varmı? Yoksa yapılamıyormu?
    Bende Antalyadan 8mb ttnet kullanıyorum.Ölçümüme göre 6,5 mb kesintisiz hız kullanıyorum.Rate 20000 ayarlamam gerekiyor.Siz Ping'i nasıl ölçüyorsunuz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkolsg -- 9 Şubat 2013; 7:57:12 >
  • cs1,6 Steam üzerinden alıp oynamkla normal ücretsiz oynamak arasında ne fark varki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinkolsg

Arkadaşlar ben daha önce non-steam oynarken rate ayarlarını config ayarlarına girebiliyordum.Artık cs1,6 yı Steam üzerinden oynamaya başladım ama config ayarlarını yapamadım.Steam cs 1,6 da config ayarlarının nasıl girildiğini bilen arkadaş varmı? Yoksa yapılamıyormu?
    Bende Antalyadan 8mb ttnet kullanıyorum.Ölçümüme göre 6,5 mb kesintisiz hız kullanıyorum.Rate 20000 ayarlamam gerekiyor.Siz Ping'i nasıl ölçüyorsunuz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

oyun esnasinda değiştiriliyorsa büyük bir problem sayılmaz
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben daha önce non-steam oynarken rate ayarlarını config ayarlarına girebiliyordum.Artık cs1,6 yı Steam üzerinden oynamaya başladım ama config ayarlarını yapamadım.Steam cs 1,6 da config ayarlarının nasıl girildiğini bilen arkadaş varmı? Yoksa yapılamıyormu?

oyun esnasinda değiştiriliyorsa büyük bir problem sayılmaz

Cevap için teşekkürler.İlgili config dosyasının yerini bulup oraya yazdım.

• quote:

Steamda configler cstrike_turkish klasöründe çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Steamda configler cstrike_turkish klasöründe çalışıyor.

Teşekkürler arkadaşım.Dosyayı buldum.Ayarlarımı girdim.

• Tamamen zevk meselesi.
    CZ modelleri daha belirgin duruyor maplerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.