Şimdi Ara

Cs 1.6 Server Kurmak, 6mb Bağlantı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. CS 1.6 server kurdum. Bağlantı hızım 6MB 10 kişi kaldırmıyor, donma oluyormuş. Sizce normal mi? 10 kişi kaldırması için internet hızı ne olmalı?

Line Rate - Upstream (Kbps): 797
    Line Rate - Downstream (Kbps): 5991

Cs 1.6 Server Kurulumu ve hiçbir sitede yazmayan püf noktalar!

Önce modemden UDP port açıyorsunuz. Ben 27014 portunu açtım.
    HLDS üzerine sağ tuş tıklayıp uyumluluk kısmından XP SP3 seçin ve admin olarak çalıştırın.
    Network kısmını LAN olarak seçin, Start Server a basıp kurduktan sonra LAN'ı İnternet'e çevirin. İşin püf noktası bu. Birkaç dakika sonra Console kısmında aşağıdaki yazılar çıkacak. Çıktığında serverınız açılmış oluyor. Servera Steam dan girilmiyor.
    İpadresinizi öğrenip sonuna :27014 ekliyorsunuz ve server ip niz hazır. Kendiniz 192.168.x.x:27014 lü ip den servera gireceksiniz.

Kuramazsanız TeamViewer programıyla uzaktan yardım ederim.

http://download.cnet.com/TeamViewer/3000-7240_4-10398150.html?part=dl-6271747&subj=dl&tag=button

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Times -- 7 Kasım 2011; 15:34:03 >

• Bulunsun 8mbit baglantim var 10 kisilik yeter bana kaldirirmi acaba?
    http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&biw=1280&bih=711&source=hp&q=t4r1k&pbx=1&oq=t4r1k&aq=f&aqi=g-vL4&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=989l1558l0l1817l5l5l0l0l0l0l424l1206l2-3.0.1l4l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=c44a7350ba4374e5

anlatımlarıma bakabilirsin.

ayrıca konuya gelince

demişsin cs server için önemli olan upstreamdir. 2 mb 4 mb 6 mb 8 mb 16 mb 32 mb 50 mb 100 mb internetinde olsa upstream max 1024 kbsn. olacaktır. çnkü ttnet hiç bir paketinde 1 mbsn ustu up speed vermıyor. bende kullanıyorum 8m/1m bende kursam aynısı olacak 100m/1m kullanan adam içinde sonuç aynı olacak.Güzellikle ve 3 5 kuruş al serverini. Bilgisayar 7/24 hep açık olacak sen ınternet kulalndıkca lag olacak dusunsene bı face gırmeye dur lag lag lag oynanırmı o serverde sanıyosun :) yıllar once test ettim onayladım.boş yere çaba verme ha server istiyosan sanada yardımcı olurum. profilde bilgilerim var.

• Haklısın. Ben akşamları rahatça maç yapmak için kurmaya uğraştım. Sadece akşamları açarım diye. Upload hızı 2mb ve üstü olan bağlantılarda 10 kişi rahat oynar değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Times -- 7 Kasım 2011; 15:34:42 >

Şimdi hız testi yaptım durumlar bu. 5-6 Kişi 25k rate de rahat 0 loss 0 choke 30 ping le oynadık. En fazla ne kadar kaldırır bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 8 Kasım 2011; 0:29:03 >

Download Speed: 50.62 MB/s
    Upload Speed: 5.12 MB/s
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2_Times

Merhaba arkadaşlar. CS 1.6 server kurdum. Bağlantı hızım 6MB 10 kişi kaldırmıyor, donma oluyormuş. Sizce normal mi? 10 kişi kaldırması için internet hızı ne olmalı?

Cs 1.6 Server Kurulumu ve hiçbir sitede yazmayan püf noktalar!

Önce modemden UDP port açıyorsunuz. Ben 27014 portunu açtım.
    HLDS üzerine sağ tuş tıklayıp uyumluluk kısmından XP SP3 seçin ve admin olarak çalıştırın.
    Network kısmını LAN olarak seçin, Start Server a basıp kurduktan sonra LAN'ı İnternet'e çevirin. İşin püf noktası bu. Birkaç dakika sonra Console kısmında aşağıdaki yazılar çıkacak. Çıktığında serverınız açılmış oluyor. Servera Steam dan girilmiyor.
    İpadresinizi öğrenip sonuna :27014 ekliyorsunuz ve server ip niz hazır. Kendiniz 192.168.x.x:27014 lü ip den servera gireceksiniz.

Kuramazsanız TeamViewer programıyla uzaktan yardım ederim.

http://download.cnet.com/TeamViewer/3000-7240_4-10398150.html?part=dl-6271747&subj=dl&tag=button

Bence kendi bilgisayarına kurmaya çalışmamalısın. Çünkü bilgisayarında Dedicated Server hariç diğer programlar ve net hızın fazla olmadığı için ping, loss çıkar ve hostlardaki verimi alamazsın. Verim almak istiyorsan parana kıyıp gidip yaklaşık 20 25 TL'ye maç sunucusu alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 24

Şimdi hız testi yaptım durumlar bu. 5-6 Kişi 25k rate de rahat 0 loss 0 choke 30 ping le oynadık. En fazla ne kadar kaldırır bilmem

Upload hızın iyi. 10 kişi oynayabilirsiniz. Bence hiç sorun olmaz. Bende 0,7 de 10 kişi giriyor servera ama donarak oynuyorlar. Ping 60 larda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Times -- 8 Kasım 2011; 17:00:40 >
    Cs 1.5 Server açalımmı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

7.77 mbsn upload hzı gayet guzel sen nerde yaşıyosun :D yada internet hızmetnı nerden alıyosun?

Orijinalden alıntı: t4r1k

quote:

7.77 mbsn upload hzı gayet guzel sen nerde yaşıyosun :D yada internet hızmetnı nerden alıyosun?

İSTANBUL / MALTEPE SUPERONLINE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 10 Kasım 2011; 19:51:39 >

Download Speed: 50.62 MB/s
    Upload Speed: 5.12 MB/s

• quote:

quote:

quote:

lanet kopsun. fibernet için aramadığım hizmet sağlayıcısı kalmadı ama sivasda fibernet yok :(

• quote:

quote:

quote:

Superonlineda hiz dusmesi olmasa direk gecicemde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.