Şimdi Ara

Cs 1.6 Kendini Geliştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar biliyorum bu konuyla ilgili her yerde bir sürü başlık var fakat hepsi aynı kopyala yapıştır türü şeyler ve benim sorularıma adam akıllı cevap yok.

Cs oynamayı çok seviyorum fakat kötü oynuyorum ve geliştirmek istiyorum.

İlk olarak aklıma takılan sorulardan biride şu çözünürlük ve cross boyutu genel olarak baktığımda çoğu kişi 640x480 large diyor ama neden large o çözünürlükte small oynarsak daha rahat hs atma şansımız olur diye düşünüyorum ama kimse böyle düşünmüyor.

İkinci sorum aimimi geliştirmek için botlarla mı yoksa yoksa iplerdeki oyuncularla mı oynayayım.Ayrıca dm girersem daha mı yararlı olur?Birde bi yerde görmüştüm adam crossuz botlarla oynayın ve bir süre sonra crossunuzu açın aiminiz çok geliştiğini göreceksiniz diyordu bu konuda fikirleriniz nedir?/size] fikirlerinizi öylerseniz beni mutlu etmiş olursunuz Bir de kaliteli bir dm pi verirseniz şahane olur

• 1. sorun herkese göre değişir benim laptop olduğu için en yüksek çözürlükde oynarım crosshair small

2. soru botlarla oynama normal insanlarla oyna online evet dm girersen kendini geliştirebilirsin ip aklımda yok şuan crossuz oynamayı denemiştim bende bir şey fark etmedi ama istersen dene

bu arada mousen iyi olsun kesinlikle kulaklığın olsun kendini geliştir sonra maçlara girersin ama publice veya dmye benzemez saglam oyuncular var

ve tabi en önemlisi pingin düşük olmalı lag loss olmaması için
  • bende yok ama VAC sayesinde hile olmuyormuş burdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz

http://www.zurrani.com/blog/oyunlar/5-steam-hakkinda-hersey.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 8 Mart 2014; 19:36:18 >
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • steam alıp üst düzey oyuncuların hltv.org dan pov demolarını indirip izlersen neyin ne olduğunu anlarsın sonrasında ona göre üstüne gidersin.

Youtube da ara de_dust2 flashbangs gibi... Bomba çok önemli bunu unutma.

Dm gir sık sık. Kendine sınır koy 100 frag ak47 100 frag m4a1 le kas. Sonra da pistol kas mesela.

Ben 640 large oynuyorum. Tamamen kişisel tercih meselesi. Heaton , Get_right gibi dünyaca tanınmıs oyuncular small kullanıyor. 2010 dünya 1. si f0rest large kullanıyordu. Yani buna takılma. Zamanla kendi ayarlarını kendin bulursun zaten.

Sık sık ayar değiştirme en önemliside.

Kendine arkadaş bul. Sık sık maç at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 11 Mart 2012; 22:33:22 >

Download Speed: 50.62 MB/s
    Upload Speed: 5.12 MB/s
  • Eğer aimini geliştirmek istiyorsan karşıya bolca bot atıp ellerine bıçak ver kafadan vurmaya çalış.Bunun dışında deathmatch serverleri dene ister istemez gelişir aimin :D

Nokia X3 - DH - GTA -LEYLA İLE MECNUN - HAXBALL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aperion Force

Gungame tavsiye ederim geliştirirsin kendini

Ben GG de kendini geliştireceğini hiç sanmıyorum normal oyunlarda hiç kullanmadığımız silahları veriyolar adam vurmaya çalışıyon bi silaha alışıyosun başka silah geliyor sonra onunla vuruyosun bu nedenle gg nin geliştireceğini düşünmüyorum.En iyisi DeathMatch Sv ler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByDamage -- 20 Mart 2012; 17:24:49 >

aimi geliştirmek için full severlara girme 5e5 d2 misal öyle bir severa gir ve fare hızını ne kadar kontrol edersen aim'im o kadar gelişir refleks durumuna düşer bir mütded sonra
    Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanız
  • Öncelikle merhaba,

Sadece @1 i okudum o yüzden ona göre cevap vereceğim. Dostum ben uzun yıllardır oynuyorum bu oyunu ve güzel oynadığımı birçok kişi söylüyor. Ben "640x480" oynamam fakat "640x480" ın amacı hedefi büyültmek çevreyi küçültmek. "Small" yerine "Large" olmasının nedeni ise herhalde profesyonel bir nişancı degilsil değil mi? "Large" cross'un içerisine daha fazla hedef girer yani bu düşmanın birçok bölümünü kapsamak demektir. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

Orijinalden alıntı: That_True

Evet arkadaşlar biliyorum bu konuyla ilgili her yerde bir sürü başlık var fakat hepsi aynı kopyala yapıştır türü şeyler ve benim sorularıma adam akıllı cevap yok.

[size=5]Cs oynamayı çok seviyorum fakat kötü oynuyorum ve geliştirmek istiyorum.

İlk olarak aklıma takılan sorulardan biride şu çözünürlük ve cross boyutu genel olarak baktığımda çoğu kişi 640x480 large diyor ama neden large o çözünürlükte small oynarsak daha rahat hs atma şansımız olur diye düşünüyorum ama kimse böyle düşünmüyor.

İkinci sorum aimimi geliştirmek için botlarla mı yoksa yoksa iplerdeki oyuncularla mı oynayayım.Ayrıca dm girersem daha mı yararlı olur?Birde bi yerde görmüştüm adam crossuz botlarla oynayın ve bir süre sonra crossunuzu açın aiminiz çok geliştiğini göreceksiniz diyordu bu konuda fikirleriniz nedir?/size] fikirlerinizi öylerseniz beni mutlu etmiş olursunuz Bir de kaliteli bir dm pi verirseniz şahane olur

@wh1sp3r

1- CrossHair boyutunun en küçük hali 800x600'dür. 640x480 çözünürlüğü 32bit renk kalitesi'ni desteklemez. Ve ekran kalitesini çok düşük ayarda oynarsınız. Bu da kötü oynamanıza neden olur.

2- Kendiniz botlarla kesinlikle geliştirmeyin. Botlarda herhangi bir teknik/taktik yoktur. Online takılmanız sizin için daha iyi olacaktır.

3- CrossHair olmadan nasıl olur daha önce hiç denemedim ve hiç rastlamadım. Olumlu sonuçlar verebilir.

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."

• CrossHair olmadan botlarla oynama olayı doğru... Mouse kontrolünüz çok iyi gelişiyor...
  • Botlarla kesinlikle oynamanı tavsiye etmem aim geliştirmek istersen hs.csduragi.com a gir (reklam oluyor derseniz yorumu kaldırın) dm kasarak kendini geliştire bilirsin tabiki refleksde çok önemli google de refleks oyunları mevcut günde 2 3 saat oynaman yeterli internette dolaşan cfglerede kesinlikle bulaşmamanı tavsiye ederim kendi ayarlarını oturt kendi cfg olsun eğer steam kullanırsan cfg boyutunu kısa tutmaya çalış yüklü olursa kaşıyor kendini geliştirdikten sonra gather network olayı var orda karma maçlar oynanıyor oraya katıl (tabiki steam şart) orda maçlara çıkarak kendini geliştir bir süre sonra bakmışsınki tanınan bi oyuncu olmuşsun ve arkadaşların dediği gibi sürekli aynı serverda takıl top15e girmek için çok daha dikkatli ve iyi oynayacağını göreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oyununu geliştirmek içinse mümkün olduğunca dm oyna ve maç at. Senden iyi oynayan kişilerle oyun oynadığında oyun kaliten artacaktır. Pub svlerden uzak dur. Eğlencesine gir takıl ama oyununa gram katkıda bulunmaz. Bir de sakın milletin lafına bakıp cfg falan deneme. Kendi ayarlarını kendin oluştur, sonuçta oyunun oynayan kişi sensin

Edit : Konu tarihine bakmadan cevap vermişim. Arkadaş belki de oyunu bırakmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar.Aang -- 6 Mart 2014; 22:19:54 >
  • csyi sürekli oynayınca sıkılıyorum adam vuramıyorum daha

az oynayınca hevesleniyorum team kill atıyorum sürekli

ne kadar az oynasam o kadar iyi oynuyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.