2000 Yılında çıkmış bir oyunun orjinalini hiçbiryerde bulamazsın. Sadece Steam'dan alabilirsin orjinal olarak.
Fakat geçen Media Markt'te görmüştüm. Bütün Counter-Strike serilerini bir kutuya toplamışlar satıyorlardı. 79 TL fiyatı vardı. Counter-Strike 1.5, Counter-Strike 1.6, Counter Strike Condition Zero, Counter-Strike Source
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Gece 11 çok geç, akşam 4-5 civarı buluşucaz galiba biz, olmadı başka zaman atarız..
Gereksiz ve seviyesiz adamlarla bir işe girilmez, cıvık olanlarlada..
Gündüz 4-5 mi?
O saatlerde herkes işinde gücünde yada dersinde oluyor. Şahsen ben o saatlerde yokum. Anca gece 22.00'dan sonra giriyoruz.
Peki birde şunu soriyim;cs1.6'yı orj aldığım zaman sxe ile girilen bir sw'ye girip,sorunsuz biçimde oynayabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
Peki birde şunu soriyim;cs1.6'yı orj aldığım zaman sxe ile girilen bir sw'ye girip,sorunsuz biçimde oynayabilir miyim?
steam serverlerine girersin daha kalitelidir.Sorunsuz oynarsın yinede sxelerde.
quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Gece 11 çok geç, akşam 4-5 civarı buluşucaz galiba biz, olmadı başka zaman atarız..
Gereksiz ve seviyesiz adamlarla bir işe girilmez, cıvık olanlarlada..
Gündüz 4-5 mi?
O saatlerde herkes işinde gücünde yada dersinde oluyor. Şahsen ben o saatlerde yokum. Anca gece 22.00'dan sonra giriyoruz.
Hafta sonu olduğu için,bizimkilere tatil oluyor çoğu zaman ondan öyle 4-5 gibi toplanıp akşam 9-10 a kadar takılıyoruz..
Gece geç saatte olması için havaların biraz daha ısınması gerek
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
Steam'dan alacaksan Source tavsiye ederim.
1.5 için var mı böyle serverlar?
Of,iyi bari ama steamdan nasıl alabilirim?Paypal geçerli mi steamda?Madem Sxe'li sw'lerde de sorun olmuyomuş,1.5 ve 1.6'yı alırım.
@Pentacle* Source pahalı diye biliyorum?Daha doğrusu 20$ falandı sanırım..Zaten Temmuz-Ağustos gibi Bad Company 2 alıcam..
Ben gelebilirim gece 23.00 gibi ^^
Css de böyle olmuyor. 2 tane server var. 2side birbirinden berbat. Kafalarına göre oynuyorlar
bende mikrofon yok ama oynarım bende
hadi girelim
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
hadi girelim
ben varım
ben source de oynuyorum jail cok super bunun grfikler igrenc
Sxe win 7 32 bitte çalışır. Ben windows 7 kullanırken sxe li serverlarda oynuyordum.
64 bit vistada sxe çalışıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: NER0
64 bit vistada sxe çalışıyor mu?
64 Bit işletim sistemlerinde çalışmaz. 32 bit İşletim sistemlerinde çalışır.
oyunun kurallarını anlatsın biri :d
Valla sırf şurda gördüm diye CS yanım azdı , indiriyorum şuan 1.6'yı
quote:
Orijinalden alıntı: SynFx
oyunun kurallarını anlatsın biri :d
Yukarıda anlattım. Daha detaylı açıklamasını başka yerde bulamazsın.