Şimdi Ara

Cs 1.6 Hosta Server Kurma Yardım Ederseniz Sevinirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var sizin bir çözüm önerebilceğinizi düşündüm.
    Şimdi sorunuma gelelim benim 1 adet unix hostum ve 1 adette domainim var ben bu hosta cs 1.6 server kurmak istiyorum cs ye girerkende cs.domain olarak girilecek internette çok aradım ama bulamadım eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler

• host a cs 1.6 kurulumu diye birşey asla yoktur. CS Serverı açmak istiyorsan belli bir para karşılıgında aylık olarak ödenen bir fiyat ile server alırsın.Ha diceksin bunlar nasıl açıyor ben neden açamıyorum? açan firmalar 'da host ve domain ap ayrı birşey. Örnek olarak CS 1.6 Serverı açmak ıcın ve normal netten oynaman ıcın Normal bir PC olması gerekir. host ve domain ile alakası yok. gene diceksin: Ama ben serverlara cs1.xxx.com diye giriyorum onu nasıl yapıyorlar? o işte host ve domain ile alakalı . yönlendirme ile yapılıyor.normalde senin girdiğin server ın ip si 1.1.1.1 ise onu adam cs1.domain.com şeklinde yapıyor ve sende connect cs1.... gibi yazıyorsun.Ama halbuki sen connect 1.1.1.1 yapıyorsun ama senin haberin yok ..
  • Kurulabilir fakat basit bir iş değildir. Herşeyden önce hostun bant genişliğinin çok fazla olması lazım.

Paneller genelde plesk oluyor. Plesk 8.1 panel için counter strike server kurulumu alatan pdf dosyasını Google'da "counter game server plesk" yazarak ilk çıkan sonuçtan indirebilirsin.

Bunun yanında eski plesk sürümleri (7.5) için de ne olduğunu bilmediğim (sanırım bir eklenti) bir program paketi mevcut. Onu da Google da "Plesk Counter Strike Game Server Module" yazarak kolayca bulabilirsin.

Nasıl kurulacağı vs. hakkında bir bilgim yok. Öğrenirsen bizimle paylaşman dileklerimle

Kolay gelsin
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim bu konuyla ilgili bir çözüme ulaşabilirsem sizlerle paylaşacağım.Bilgi paylaştıkça artarmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schroef

host a cs 1.6 kurulumu diye birşey asla yoktur. CS Serverı açmak istiyorsan belli bir para karşılıgında aylık olarak ödenen bir fiyat ile server alırsın.Ha diceksin bunlar nasıl açıyor ben neden açamıyorum? açan firmalar 'da host ve domain ap ayrı birşey. Örnek olarak CS 1.6 Serverı açmak ıcın ve normal netten oynaman ıcın Normal bir PC olması gerekir. host ve domain ile alakası yok. gene diceksin: Ama ben serverlara cs1.xxx.com diye giriyorum onu nasıl yapıyorlar? o işte host ve domain ile alakalı . yönlendirme ile yapılıyor.normalde senin girdiğin server ın ip si 1.1.1.1 ise onu adam cs1.domain.com şeklinde yapıyor ve sende connect cs1.... gibi yazıyorsun.Ama halbuki sen connect 1.1.1.1 yapıyorsun ama senin haberin yok ..

cahillik... ağzı olan konuşuyor :)

@letgo; bilgilendirici bir cevap olmuş teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 11 Nisan 2012; 2:27:27 >

• Arkadaşlar Benim VPS serverım war 2 adette ipim war ben vps nin içine gta samp ve cs 1.6 kurmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.