BeyLer Bazı OyuncuLara BakıYorum Böyle Zıplaya Zıplaya yürüYorlar Bunu Bende Yapmak İsTiyorum Nasıl Bir Ayar YapMam Gerek ?
gerek yok öyle yürümeye.
Youtube bunny yaz izle.Google cs 1.6 bunny yaz ne olduguna bak.Bunny cfg'siyle değilde userconfigle bunny yaparsan daha iyi.Neyse sen dediklerimi yap bak neymiş o hoppidi hoppidi.
Onun adı Bunny. Gereksiz birşey ama millet yapmak için büyük bir heves edinmiş. İleri giderken zıpla ve "W" tuşundan elini çek. Sağa doğru zıplarken "D" tuşuna, sola doğru zıplarken "A" tuşuna bas. Sakın "W" kullanma. Zamanla yapabileceksin.
@StopAndWatchMe - WoX~ Yorumunuz için Tşk Ederim..En YararLı Yorumu Siz Yaptınız... @*Babylon 3 Senedir Body e Gidiyorum Gel Sivas'a Kendin Gör Nasıl Spor Yapılır...
yav polemige gerenk yok onun stili öle salla sen onu
Aslında Benim ;İstediğim daha basit birşey Sanki Çömele Çömele Gidiyorlar?
Sen Duck olayından bahsediyorsun o zaman.
Yürürken 0.5sn aralıkla Ctrl tuşuna basarsan sen de öyle gidersin. Ama genelde piyasa oyuncusu farenin tekerleğine eğilme tuşunu atıyor,yürürken sürekli farenin tekerleğini dönderiyorlar. Scroll duck diye geçiyor bu, maçlarda yasaktır fare tekerleği ile yapılması. Ctrl ile yapın.
Tşk Ettim Konu kilitlenebilir...
ctrl en iyisi salla scroll'u
ne farkediyo ki ha scrool ha ctrl
quote:
Orjinalden alıntı: ***No FeAr***
ne farkediyo ki ha scrool ha ctrl
farkediyormuş demek ki ki yasak bu 0.5 sn nasıl ayarlıcaz ki ayrıca ne gibi bir yarar sağlıyor ?
ctrl+ctrl...ctrl+ctrl şeklinnde elini bas cek yapcaksın
aslında bende bu aralar cok kullanmıyorum mac serverlarında zaten yasak ancak kritik noktalardan filan cıkarken iyi oluyordu
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Sen Duck olayından bahsediyorsun o zaman.
Yürürken 0.5sn aralıkla Ctrl tuşuna basarsan sen de öyle gidersin. Ama genelde piyasa oyuncusu farenin tekerleğine eğilme tuşunu atıyor,yürürken sürekli farenin tekerleğini dönderiyorlar. Scroll duck diye geçiyor bu, maçlarda yasaktır fare tekerleği ile yapılması. Ctrl ile yapın.