Merhaba arkadaşlar. Biz arkadaşlarımızla bilgisayarlar arası bağlantı kurarak cs 1.6 v23 oynuyoruz. Ben eskiden büyük bir internet kafede istatistikli bir mod oynuyordum. Kafadan alınca headshot! sesi çıkıyordu. Her round sonunda en çok can alan vb. istatistikler çıkıyordu. Üst düzey bir cs canavarı olmama rağmen modlarla falan hiç işim olmadı. Sade bir şekilde oynadım hep. Bunun için sizden yardım istiyorum. Bu modun(gerçi mod mudur plugin midir bilmiyorum ama...) adı nedir? Bileniniz var mı? Sadece oyun içi fantastik sesler hatta sadece headshot sesi olsa ve istatistiksel bilgileri geçse el sonu yeter. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Öncelikle yardımın için teşekkürler kardeş. Linklerine baktım ses olayı tamam. Fakat şunu da söyleyeyim. Biz internet üzerinden oynamıyoruz. Kablo ve paylaştırıcı switch sayesinde veya wireless üzerinden ağ kurarak oynuyoruz. Bu server işleri falan bana göre değil galiba. Bir de mesela ben oyunu oynayan herkes istatistik modu ve sesleri alacak şekilde ayarlamak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mesen90
Öncelikle yardımın için teşekkürler kardeş. Linklerine baktım ses olayı tamam. Fakat şunu da söyleyeyim. Biz internet üzerinden oynamıyoruz. Kablo ve paylaştırıcı switch sayesinde veya wireless üzerinden ağ kurarak oynuyoruz. Bu server işleri falan bana göre değil galiba. Bir de mesela ben oyunu oynayan herkes istatistik modu ve sesleri alacak şekilde ayarlamak istiyorum.
LAN 'dan öyle birşeyin mümkün olduğunu zannetmiyorum. O dediğin pluginleri kurmak için AmxModx veya AdminMod olması lazım onun için de server üzerine kurman lazım.
Diye biliyorum tabi değişmiş olabilir işler araştır sen yinede.