Şimdi Ara

CS 1.6 DeathMatch Server

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar;

    Arkadaşımızın yeni kurduğu 1.6 DeathMatch serverine herkesi bekliyoruz. henüz yeni olduğumuz için zamanla ilerleyeceğimizi düşünmekteyiz. şuan 2 kişi başlık. umarım kadromuz daha'da büyüyerek ilerler. farkındayım ki yeni oyunlar çıktı, ve cs eskisi kadar'da popüler değil. ama bu demek değildir ki, başka oyunlar çıktı diye cs oynayan kalmadı ? hala var, ve hala daha devam etmektedir. eğer sizlerde ara sıra oynuyorsanız, antremanlık olara DeathMatch serverimizi öneririm. yaş sorunumuz yok, ben 22 arkadaş 20 yaşında, gayet olgun insanlarız, hala büyüyememiş olanlarda var :D onlara zaten bişey demiyorum.yetki bizde doğru düzgün oynayanlara hiçbirşey demeyiz. ama kalkıpta ana bacı söven, hile açan, millete sataşanlarıda aramızda barındıracak'da değiliz.

    Serverimiz, tam bilmesemde kalıcıdır. bunu kuran arkadaşımız biliyor. bende kesin bilmiyorum. sXe'ye gerek yok. zaten ben sXe'nin ta kendiyisim :D benim olduğum yerde hile olamaz :D

    Herkesi bekleriz.

    95.173.174.35







  • Umarım Steam üzerinden oynuyorsundur oyunu. Hayırlısı olsun bu arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasilyapsam

    Umarım Steam üzerinden oynuyorsundur oyunu. Hayırlısı olsun bu arada.

    Sağol dostum, ben steam kullanmıyorum. No-Steam olarak bütün oyunculara hitap etmeyi daha çok tercih ettiğim için, ayırmak bana gelmiyor. üstüne birde para vermek'de çok gereksiz. zaten varolan birşeye neden para veriyim ki. bunun yerine steam update yapınca, steam'den farkı kalmıyor. yine bütün sunucularda oynayabiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csoldrain -- 20 Mart 2015; 3:05:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.