Şimdi Ara

CS 1.6 da pc donuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar counter 1.6 da oyunu açıtıktan sonra arada bir benim bilgisayar donuyor ve donma sırasında acayip bir ses çıkartıyor,reset atmak zorunda kalıyorum..benim pc kaldırmıyormu acaba bu oyunu,pc min özellikleri pentium4 630,ASUS P5LD2 İ945P,SAPPHIRE RADEON X800 GTO,1 GB RAM

bilenler cevaplayabilirmi acil olarak?

• format atmayı dene bi sistemin kötü deil.
  • format atmayı bilmiyorum çok zor iş yav,daha pratik bir çözümü yokmu?
  • yardım plz
  • güncellemeleri yap güncellemeleri şöyle yapacaksın

Bilgisayarim>özelliklr>Donanım>Aygıt Yöneticisi ordaki (+) bas ve o + nin altındakilere sağ tıklayıp güncelle sonra listeden ya da belirli konumdan yükle de ordaki alttaki seçeneği seç (Arama.Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim diyip ileri bas tmm ordan da seçip güncelle hepsini böyle anladın mı?
  • dostum birazdaha açık ve detaylı yazabilirmisin hiçbişey anlamadım
    Bilgisayarim>özelliklr>Donanım>Aygıt Yöneticisi şurayakadar geldim burda birsürü seçenek çıktı hangisine güncelle diyoruz?,nasıl,neyi yüklüyoruz?
  • oyundan da kaynaklanıyo olabılır??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

oyundan da kaynaklanıyo olabılır??

aynı oyunu birçok kişi yüklediğine göre oyundan olamaz..kafayı yiycem oyunun ortasında donuyor reset atmak zorunda kalıyorum..yardım edebilecek biri yokmu acil lütfen
  • aynısı bana oluo kardes ama ben onun cozumunu buldum ctrl alt del yapıom sonra pıyna donup consol u acma ve esc tusune basıom duzelıo( bende garıp garıp ses cıkıo ekrandakı goruntu degısıo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

aynısı bana oluo kardes ama ben onun cozumunu buldum ctrl alt del yapıom sonra pıyna donup consol u acma ve esc tusune basıom duzelıo( bende garıp garıp ses cıkıo ekrandakı goruntu degısıo)

siyah ile işaretli kısımda ne anlatmak istediğini anlamadım ama ctrl-alt-del yapıyorum hiç birşekilde düzelmiyor reset ile ancak düzeliyor..pc bölümünemi yazsam ne yapsam bilen yok burda
  • silip tekrar kurmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arianal

dostum birazdaha açık ve detaylı yazabilirmisin hiçbişey anlamadım
    Bilgisayarim>özelliklr>Donanım>Aygıt Yöneticisi şurayakadar geldim burda birsürü seçenek çıktı hangisine güncelle diyoruz?,nasıl,neyi yüklüyoruz?

güncelle gitsin hepsini

http://driveragent.com/

bak bu yukardaki sitedede senin pc de eksik olan güncellemeler ve yüklenmemiş ler war eğer driveri yoksa disket çıkar x çıkarsa güncel deil anladın mı

birde virüs taraması yap derinlemesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 10 Ekim 2007; 20:24:22 >

• usta yine bişey anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tugye yardım...

silip tekrar kurmayı dene.

defalarca sildim kurdum
  • up
  • Ekran ayarlarına bak D3D yapınca normale gore az da olsa biraz donar ama format at sen cook fazla kasıyorsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.