Şimdi Ara

Cs 1.6 Config Kaydetme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Cs 1.6 oynuyorum ve oyun içinde yaptığım ayarları nasıl cfg olarak kaydedebilirim diye düşünüyorum. Oyun içinde konsola yazdığım ayarları veya optionsdan yaptığım ayarları nasıl kaydedebilirim? Kısaca şuan oyunda kullandığım config ayarlarını nasıl dosya uzantısı .cfg olarak kaydedebilirim? Umarım derdimi ifade edebilmişimdir.

Şimdiden teşekkürler.

• Herkesin configi vardır.Valve/CSStrike içine gir.Orda config.cfg vardır.Onun içine gir.Ayarlarınla ilgili kodları yaz.Kaydolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigas97

Herkese merhaba. Cs 1.6 oynuyorum ve oyun içinde yaptığım ayarları nasıl cfg olarak kaydedebilirim diye düşünüyorum. Oyun içinde konsola yazdığım ayarları veya optionsdan yaptığım ayarları nasıl kaydedebilirim? Kısaca şuan oyunda kullandığım config ayarlarını nasıl dosya uzantısı .cfg olarak kaydedebilirim? Umarım derdimi ifade edebilmişimdir.

Şimdiden teşekkürler.

DUR Bİ
  • Mesela kendi config dosyanı yapmaya Cs 1.6 Cfg Editor ile başlayabilirsin, sonra C:\Program Files\Valve\Cstrike\config.cfg dosyasından gerekli bind ayarlarını alabilirsin.
  • cfg salt okunur değilse ki büyük ihtimal değildir oyunda yaptığın ayarlar kendiliğinden kaydolur cfgnin içine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.5'DE CONSOLE ACAMİYORUM
    18 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Ekran ayarı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.