Şimdi Ara

cs 1.6 bildiğiniz satılık cfg varmı cok saglam olması lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar satılık cfg varmı cok saglam olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: acapella861

arkadaslar satılık cfg varmı cok saglam olması lazım

parayla cfg almana gerek yok . eğer fpsn 100 ise ünlü cfglerden birini al bazı ayarlarını kendıne gore ayarla oyna . Benım fps 40 50 lerde arada 60 felan oluyor gunumde oldugum vakıtler genellıkle 1. oluyorum bide fps 100 olsa .d
  • Meraktan bakiyim dedim yıl 2014 olacak hala cs 1.6 oynayanlar var
  • 5TLye sana satabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Meraktan bakiyim dedim yıl 2014 olacak hala cs 1.6 oynayanlar var

ne var bunda ? gırdıgım sw lerde 30 - 40 yaslarında olanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 27 Kasım 2013; 17:50:33 >
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    Birader sen niye şimdi birilerini aşağılama çabası içindesin ki ? Ben Üniversite mezunuyum. Oyunu oynamaya devam ediyorum hala. Ve sınıfta tanıdığım birçok kişi de oynamaya devam ediyor. Bunda aşağılayacak ne var ? Çok merak ediyorum sen neler yapıyosun ? Şunu bunu oynuyorum deme bana şimdi, sen de boş vaktini oyunla değerlendiriyorsun ben de. Marjinal havalarını yiyim.
  • Ya şu forumda ne kadar çok boş adam var. Yok sene 2896 olmuş bunu oynayan var şunu oynayan var. İnsan hangi oyunla eğleniyorsa onu oynar size mi kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanbaris

Birader sen niye şimdi birilerini aşağılama çabası içindesin ki ? Ben Üniversite mezunuyum. Oyunu oynamaya devam ediyorum hala. Ve sınıfta tanıdığım birçok kişi de oynamaya devam ediyor. Bunda aşağılayacak ne var ? Çok merak ediyorum sen neler yapıyosun ? Şunu bunu oynuyorum deme bana şimdi, sen de boş vaktini oyunla değerlendiriyorsun ben de. Marjinal havalarını yiyim.

Sen bu adama(cocuk mu desem bılmıyorum) niye laf anlatma derdındesınki salla gitsin . Bana verdiği cevaptan nasıl bir karakter yapısı oldugu belli . Hiç laf dalaşına girmiceksın boyle tiplerle zamanına yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 29 Kasım 2013; 17:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRO319

quote:

Orijinalden alıntı: cihanbaris

Sen bu adama(cocuk mu desem bılmıyorum) niye laf anlatma derdındesınki salla gitsin . Bana verdiği cevaptan nasıl bir karakter yapısı oldugu belli . Hiç laf dalaşına girmiceksın boyle tiplerle zamanına yazık

Bloklayın geçin beyler...

• bende var ama çok sağlam değil hs oranı %76 ispanyol quzenimden aldım
  • cfg mi
  • yıllarca cs oynamış biri olarak cfg kullanmamanı tavsiye ederim çok sağlam cfg diye bişey yoktur modeller değişir buda çoğu serverdan banlanmana yol açar en iyisi bi kaç rate kodu yazıp def bir şekilde oynaman
  • 1.6 mı?
    CFG mi?
    Paralı CFG'mi?

Kafamda deli sorular...
  • yaz google def cfg spawnın profilinden indir ne kadar gerçek bilmiyorum ama güzel cfg
  • İYİ CFG DİYE BİRŞEY YOOKTUR KARDEŞİM . VARDIR ODA SANA GÖREDİR BİLEĞİN İYİSE CFGDE İYİ OLUR RAHAT İYİ OYNARSAN CFGDE İYİ OLUR...
  • Cfg mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CFG arıyor musunuz hala?
  • Global Offensive çıktı siz hala 1.6 mı oynuyorsunuz
  • PRO319 kullanıcısına yanıt
    Kardesim peki kullandıgın mous nedir? yada kullandıgın taktik falan mı war? kac senedir oynuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmarna

Kardesim peki kullandıgın mous nedir? yada kullandıgın taktik falan mı war? kac senedir oynuyorsun?

kullandıgım mouse logitech m185 . Suan ındırımde 20 tl felan . Uzun zamandır oynuorum bazı donemler aralar verdım ilk oynayısımdan bugune 10 12 yıl tam emın degılım olmustur :D yasım 21 .

Taktikten ziyade ses kasmak daha önemli . Ses kastıgın zaman zaten adamın nerden geldıgını anlıyorsun ona gore hareket edıyorsun . Maclara takıl 1 2 hafta taktık ogrenırsın orda . Mircten mac bolumune gir ordan adam lazım diyorlar pm atıp ip alıp gırersın sw e . Simdi bazı mouseler var 100 lıra felan ne yalan soylıyım kullanmadım o yuzden mouse oyunda ne kadar etkılı bılemıcem ben suankı kullandıgıma alıstım fena degıl . Kulaklık bıraz onemlı . 5 lıralık kulaklıkla 50 lıralık kulaklık arasında fark var ses kasmada . Ha param var dersen cok iyi oyuncu kulaklıkları var 200 lıraya felan :) yıne o 200 lıralık kulaklıkları kullanmadıgım ıcın arada cok fark var mı bılemıcem ama vardır tahmınım .

Yani sonucta oyun bu para kazanmıyoruz (ben kazanmıyorum suan:) ) zevk almaya bakacaksın . Butun vaktını oyuna harcama egıtımıne onem ver öncelıkle . Yapman gerekenlerı , sorumluluklarını hallettıkten sonra oyuna vaktını ayırabılırsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 20 Aralık 2013; 14:03:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.