1: Awp de neden dayima Q ye basip silah degistirilir ? bende yapiyorum ama arada zarari oluyor direk tekrar ates edemiyorum bekliyor.. Neden yapiyoruz bunu ?
2: awp de bazilari durbunsuz vuruyor, ben normal durbunsuz ates ettimi mermi saten duz gitmiyor, saga sola yada assagiya fln gidiyor :/
3: Sizin bu oyunda en cok dikkat ettiginiz noktalar nelerdir..
cevaplarinizi bekliyorum smile TekGoz
q basınca eline hafif silah geliyor ve ateş ettikten sonra rahat kaçabilion o kısımdan ve bazende q bastığımda gelenin crosshairini kullanıp dürbün açmadan ateş edebiliyorum yani awpnin nereye atıcağını görmüş oluon qda dürbünsüz ama diğer arkdşlr niye yapıor bilmiom=)
quote:
Orjinalden alıntı: aytacfx
1: Awp de neden dayima Q ye basip silah degistirilir ? bende yapiyorum ama arada zarari oluyor direk tekrar ates edemiyorum bekliyor.. Neden yapiyoruz bunu ?
2: awp de bazilari durbunsuz vuruyor, ben normal durbunsuz ates ettimi mermi saten duz gitmiyor, saga sola yada assagiya fln gidiyor :/
3: Sizin bu oyunda en cok dikkat ettiginiz noktalar nelerdir..
cevaplarinizi bekliyorum smile TekGoz
1-awp ıle ates edınce mermıyı dısarı atıo ya q ya basıp degıstırdıgınde hızlıca o ıs hemen oluo ve yene ates edıosun
2-ona ozel pro var dıe bırıom crosshaır yapıo ekranın ortasına onla vuruon(bende yok) bıde balına veya gozunun keskınlıgıne baglı (mesela ben 2 kere arka arkaya zoomsuz herıf vurdum
tskler cevaplariniz icin arkadaslar, yanlis Q ye basinca saten oteki hafif silah cikiyor. sonra bidaha basinca awp daha yukariya kalkiyo ve sonra durbun acasiya baya bi zaman gidiyor..
bu cross da anlamadim :) ben cok denedim am abi turlu duz gitmiyor mermi normal saga veya sola fln kaciyor
mermıyı cıkartıp takması daha kısa olsun dıye q ya basınca hemen takıyo
quote:
tskler cevaplariniz icin arkadaslar, yanlis Q ye basinca saten oteki hafif silah cikiyor. sonra bidaha basinca awp daha yukariya kalkiyo ve sonra durbun acasiya baya bi zaman gidiyor..
bu cross da anlamadim :) ben cok denedim am abi turlu duz gitmiyor mermi normal saga veya sola fln kaciyor
benım duz goturmek ıcın taktıgım var egılıom bıraz hareket etmıom vuruom
pekide su Q meselasi beni biraz dusunduruyor baya..
bazi 1.6 videolarda Q e bastimi silah direkmen geliyor, yani assagidan gelmiyor. ben nekadar denesem hep assagidan aliyor silahi oda zaman kaybediyorum.
aşağıdan yukarıdan gelemesi önemli deil o sadece animasyonu sen orda sadece crosshair bakıcaksın silaha deil
quote:
pekide su Q meselasi beni biraz dusunduruyor baya..
bazi 1.6 videolarda Q e bastimi silah direkmen geliyor, yani assagidan gelmiyor. ben nekadar denesem hep assagidan aliyor silahi oda zaman kaybediyorum.
direk gozukmesi icin ne yapmamiz lazim ?
onu yapman için dostum : Awp (4-6) ve DeSert Eagle (1-3 bunlar cs 1.5 tedir. ) alman lazım ki q ya basınca awp direk gelsin. Senin izlediğin moviede hltw kullanılmışsa o her silahta oluyor...
AWP ile ateş ettin kaçırdın veya vurdun farketmez q ya basmalısın zoomu kapatıp tekrar nişan almalısın çünkü sıkınca zaten mermiyi çıkarmak için zoom kapanıyor ve tekrar kendisi açılıyor zoom kendisi açıldığında hareket kabiliyetin ve görüş alanın azalıyor mecbur q ya basmak zorundasın sıkar sıkmaz. Diğer silahlarda pistol veya knife çekmek genelde ses kasarken yapılır karşınızdaki mekan değiştirirken onun sesine göre hızlıca istenilen alana gitmek için hafif silah çekilir. Ayrıca susturucu takma çıkarma q ya silah kaydetme gibi olaylar içinde q kullanılır mesela q ya bomba almak istiorum 1 kere bombayı çekerim sonra ana silahı çekerim q basmış gibi olur:)
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
AWP ile ateş ettin kaçırdın veya vurdun farketmez q ya basmalısın zoomu kapatıp tekrar nişan almalısın çünkü sıkınca zaten mermiyi çıkarmak için zoom kapanıyor ve tekrar kendisi açılıyor zoom kendisi açıldığında hareket kabiliyetin ve görüş alanın azalıyor mecbur q ya basmak zorundasın sıkar sıkmaz. Diğer silahlarda pistol veya knife çekmek genelde ses kasarken yapılır karşınızdaki mekan değiştirirken onun sesine göre hızlıca istenilen alana gitmek için hafif silah çekilir. Ayrıca susturucu takma çıkarma q ya silah kaydetme gibi olaylar içinde q kullanılır mesela q ya bomba almak istiorum 1 kere bombayı çekerim sonra ana silahı çekerim q basmış gibi olur:)
cevabin icin tskler aynisini bende yapiyorum, yanliz bazi videolarda q e bastimi silah assagidan gelmiyor direk karsisina lak duru veriyor silah... 1.5 de yapabiliyordum ama 1.6 da olmuyor nedense
ASLINDA HIZ BAKIMINDAN YARARI YOK ZARARIDA YOK AYNI HIZA GELİYOR KACMAK İÇİN FELAN KULLANILIR AMA DAHA HIZLI SIKMAK GIBI BI ŞANSI YOK AWP NIN O DEDİĞİN FİLM LERDE OLUR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme