Şimdi Ara

cs 1.5 sorum var bakabilirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • cs yi hep botlarla oynardım hiç online oynamadım sonra serverden birine giriş yaptım oyundan attı ve oyunu indirdiğim siteden birşey indirmemi istedi indirdiğim sitede ücret falan yazıyordu odaya girdim diye paramı gidicek şimdi benden yardım edebilirmisiniz ve online oynamak paralımı yani ceza gelirmi

Orijinalden alıntı: EmreRts

online oynamak paralı değil

Eminmisin yani istediğim servere girip oynayabilirmiyim ve niye atıyor ki serverden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

ceza falan gelmez hiç kimse hiç bir şekilde internet faturanıza + para yansıtamaz yada sizden para alamaz başka server bulun sxe araştırın

Serverden atıldım diye ceza falan yiyecem sandım peki ücretten niye bahsediyorlar yani adminlik yapmak paralı oynamak bedava ben oyuna girdiğim anda atılıyorum nasıl bir server bulabilirim botlar artık zor gelmeye başladı oynamayınca botlar seni arkalarından gitsen bile hemen görüp kafadan vuruyorlar saçma ama botlar insanlardan daha zor

• Çoğu server anti-hile yazılımı olan sxe ile korunmakta. Googleda ararsan bulursun. Son sürümü indirip kur. Ardından programı açıp cs ye girip servere bağlanacaksın. Bu arada 1.5 öldü artık 1.6 ya geçmeni tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: Ephésus

Çoğu server anti-hile yazılımı olan sxe ile korunmakta. Googleda ararsan bulursun. Son sürümü indirip kur. Ardından programı açıp cs ye girip servere bağlanacaksın. Bu arada 1.5 öldü artık 1.6 ya geçmeni tavsiye ederim.

Cs 1.6 çok kasıyor bende cs 1.5 de arada bir kasıyor cs 1.5 daha hızlı çalışıyor yani ben direk hiçbişey yapmadan server ara desem aramazmı

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.