Bildirim
Cs 1.5 online oynayan varmı (surf-zm-dr )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1.5 oynayan kaldımı ya Sen gel bence sistemin yetiyorsa TF2 ye bedavada oldu daha zevkli bence
-
Zorunluluktan 1.5 oynuyorum
Ekran Kartım 64Mb
sadece cs iyi oynanıyo neredeyse -
quote:
Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev
1.5 oynayan kaldımı yaSen gel bence sistemin yetiyorsa TF2 ye bedavada oldu daha zevkli bence
hacı ram 1 gb ekran 512 ghz 3.2 yetiyomu -
Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8.1 level Graphics Card (Requires support for SSE), Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Hertürlü yeter low a al ak
Edit: Ekran kartı falan bilmiyorum işlemcide pertmiş gerçektenRam'a dayalı yorum yapmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeEhrmantraut -- 9 Ekim 2011; 17:51:09 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X