1.cs 1.5 i internet üzerinden nasıl oynayabilirim...yani detaylı anlatılırsa memnun olurum çünkü hiçbir bilgim yok...
2.iceworld mapının 1.5 için olanı varmı...varsa nerden bulabilirim...
3.1.5 i 1.6 yapmak için güncelleştirme mi yapmak gerekiyo...yoksa yeni kurulumu mu var?...eğer güncelleştirme ise nasıl yapabilirim?...
şimdiden teşekkürler saolun...
3 cevabım olacak,
1. Cs 1.5 internetten oynayabilmen içinwww.unitedadmins.com adresinden Cheating Death programını indirip kurman ve oyuna girmeden önce açık bırakman lazım.Oyuna girdiğinde ise Cs Play -> Online Game(Veya Play Online mı ne öyle birşey yazıyor) yolunu izlemen gerek.Karşına çıkan yeni menü de "Add IP" diye bir kısım olacak.Oraya tıklayıp girmek istediğin serverin ip adresini yazıcaksın.OK dedikten sonra serveri ekleyecek ve sende o gördüğün servere 2 kere tıklayıp giriş yapıcaksın. 2.www.csbanana.com diye bir site vardı eskiden.Eksik olan birçok dosyayı buradan indirirdim.İnşallah halen faaliyettedir.Eğer faaliyeti kesilmişsewww.google.com ' da iceworld map download diye arattığında istediğin dosyayı bulabileceksin. 3.Counter-Strike 1.5 , Half-Life'nin bir modudur.Ama Counter-Strike 1.6 ise tamamen bir mod olmaktan kopmuş ve başlı başına bir oyun olmuştur.O yüzden sadece Counter-Strike 1.6 yüklemen yeterlidir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
3 cevabım olacak,
1. Cs 1.5 internetten oynayabilmen içinwww.unitedadmins.com adresinden Cheating Death programını indirip kurman ve oyuna girmeden önce açık bırakman lazım.Oyuna girdiğinde ise Cs Play -> Online Game(Veya Play Online mı ne öyle birşey yazıyor) yolunu izlemen gerek.Karşına çıkan yeni menü de "Add IP" diye bir kısım olacak.Oraya tıklayıp girmek istediğin serverin ip adresini yazıcaksın.OK dedikten sonra serveri ekleyecek ve sende o gördüğün servere 2 kere tıklayıp giriş yapıcaksın. 2.www.csbanana.com diye bir site vardı eskiden.Eksik olan birçok dosyayı buradan indirirdim.İnşallah halen faaliyettedir.Eğer faaliyeti kesilmişsewww.google.com ' da iceworld map download diye arattığında istediğin dosyayı bulabileceksin. 3.Counter-Strike 1.5 , Half-Life'nin bir modudur.Ama Counter-Strike 1.6 ise tamamen bir mod olmaktan kopmuş ve başlı başına bir oyun olmuştur.O yüzden sadece Counter-Strike 1.6 yüklemen yeterlidir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir
çok saol kardeş Allah razı olsun...
Rica ederim
kardeş xfire programından da kantırı online oynayabilirsin
saol... da bi sorum daha var...counter strike 1.6 yı online sorunsuz oynuyorum....
ancak; 1.5 i oynamak isterken internette oyna mı ne öle bi yer var oyun menüsünde oraya giriyorum;bi uyarı gelio half life sürümünüz çok eski güncelleyin diye güncelleye basıyom güncellenemio...hadi güncellenmeden geçtik orayı...serwer a bağlancam cd key hatası veriyo...orjinal olmadığından mıdır acep?...bende de cd key yok napcam?
şimdiden saolun...
xfire_counter1.5 ve KoMiKaZe ye desteklerinden dolayı teşekkürler...
herşey gönlünüzce olsun diyor ve aranızdan ayrılıyorum...sağlıcakla kalın...güle güle...bizede bekleriz...Allah a emanet olun....bizden ayrılmayın...bye bye...