Şimdi Ara

crysis zorluk derecesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun win 7 de açılmıyordu.bende xp de kurdum.türkçe yama filan da yaptım.yanlız şimdide zorluk (difficult) ayarlarında bir problem var.ayarlayamıyorum.normal kademede oynarken sanki en zor kademede oynar gibiydim.bi şarjor mermi atıyorum adam ölmüyor.ben 2-3 mermide gidiyorum.şimdide en kolay ayara aldım normalde ölmemsi gerekiyor en kolayda ama oda 3-4 kişi bastırdımı direk yatıyor.ne olur bir yardım.acaba yamadamı bir problem var.bir kaç bölümde oynadım.oyunu türkçe oynuyacam diye yükledim.bir fikir ibir yardım ederseniz çok sevinirim+birde hd 5770 ekran kartım var oyunu tam ayarda oynamak istiyorum ama en yüksek ayarlar kitli açılmıyor onu nasıl açarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 16 Eylül 2010; 18:04:11 >

• Tek bir sorunun cevabını biliyorum, xpde dx 10 desteği olmadığı için very highda açamazsın. Win 7 ile açmanın yolları varmıştır yav.
    Eğer oyuna yeni başladıysan giysini maksimum zırha ayarla öyle dene.
  • @ çaylak kral oyunu daha öncede oynadım biliyorum maksimum zırh olayını filan.forumdaki tüm yöntemleri denedim win 7 de açamadım.yaklaşık 1o yıldır fps tarzında oyun oynarım (1999 da medal of honor du sanırım ilk başladığım oyun) genellikle normal modda oynarım keyifli oslun diye ama arkadaş hardener kadar zor nedense normal modda ilk kez böyle bir sorun yaşıyorum. 1.2 updatesini buldum oyunu resetup yapıp update ledikden sonra ilk başta orjinal dile bakıcam sonra türkçe yamasını yapıcam.eğer türkçe yamadansa anlaşılır zaten sorun yamadandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 16 Eylül 2010; 20:14:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.