Şimdi Ara

Crysis Wars 1.5 Patch'ini kuramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Crysis Wars 1.5 Patch'ini kuramıyorum.

Arkadaşlar 3-4 saattir patch'i indrimeye çalıştım en sonunda 511 MB'lık dosyayı indiridim ama yukarıdaki hatayı verdi. Oyunu orjinal CD'si ile oynuyorum. 1.3 ve 1.4 patchlerini sorunusuz kuruyorum ama bu patchi kuramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 21 Haziran 2009; 18:17:19 >

• arkadaşım bişi sorcam 1,5 patch yuklenmiyorki yani içindeki dosyalari gerekli yerlere atiyorsun en azindan benim indirdigim öyledi.
    nerden indirdin acaba??
  • ben incrysis sitesinden indirmiştim.
  • bak arkadaşım sana dedigim gibi 1,5 patch dosyalar halinde geliyor ve sen gerekli yerlere atiyorsun bende mycrysis ten indirdim.
  • valla bir tane dosya geldi. nereye atmamız gerekiyor.
  • dosyanin içine gir ve içersindeki dosyalari gerekli yerlere at gerekli yerler neresi diye sorarsan da dosyaaların adı atman gerek dosya ile aynı
    arkadaşım oke

ekleme.:dosyları komple atma hepsinin içersine gir ve tumu kopyalayıp at oke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 25 Haziran 2009; 0:30:30 >
  • Dosyaya tıkladığımda aşağıdaki görüntü geliyor. İçine girmenin başka bir yolu var mı?

Crysis Wars 1.5 Patch'ini kuramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 25 Haziran 2009; 11:40:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam komple silip denermisiniz oyunu lütfen heralde bir sorun var patch kurulurken hızlı kuruo bazen bende anlamıyor sonra diğer patchi kurmuyor hata veriyor
  • Bak aynı sorun bendede oluyodu ben baska bi işletim sistemi xp yüklü pc den indirdim crysis wars 1.5 patch raw files adlı dosyayı orda actım ayıkladım içini ve flash belleğe attım ayklanmış bı sekilde sonra onu vista olan pc ye taktım flashın içndekileri içini açtığım patch i komple oyunun yuklu oldu aynı adlı dosyalarla değiştirdim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.