Şimdi Ara

Crysis: Warhead (PC) inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
44.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video için saolun nefis bir video olmuş..
  • bende 4 saat gibi kısa bir zamanda bitirdim oyun eksi derece olcak kadar kısa crysisin 2 katı kısa keşke daha uzun yapsalarmış :(
  • Grafiklere nasıl 9.9 verdiniz ya ilk crysis daki görüntüler buna 10 basar etraftaki kullanamadığımız araçları oyuncak gibi yapmışlar binalar falan ilkine göre çok kötü bence.Ama patlama efektleri daha iyi ona lafım yok.
  • ilkinide oynadım ikincisinide oynadım ama hala hevesimi alamadım şu oyundan ya çok kısa ya işallah devamı gelir
  • Daha Crysisi oynamak nasip olmadı. Warhead çıkmış. Bu arada cidden 15 gb yer tutuyor mu oyun?
  • güzel inceleme teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Daha Crysisi oynamak nasip olmadı. Warhead çıkmış. Bu arada cidden 15 gb yer tutuyor mu oyun?

Warhead 6 gb yer tutuyor, multi player eklenince kaç olur bilemem daha nasip olmadı orjinal almak Ama ilkini olduğu gibi ikincisini de orjinal alıcam inş. hele bi multiplayer gelişsin yani serverlar açılsın sonra alırız
  • daha oynama fırsatım olmadı güzel inceleme olmuş ama artık crytekin şu ormak böcek sevdasından vazgeçip daha karanlık gergin ortamlara yönelmesi gerekiyor..
  • video için teşekkürler emeğinize sağlık ilkinde olduğu gibi bu oyunuda orjinal alarak türkçeye ve türk oyunlarına destek olmayı borç bildim oyuna gelince oyun gerçekten ilkine göre çok kısa kalmış ama o kısacık oyuna bile gereğinden çok aksiyon silah ve araç çeşitliği sığdırmışlar grafikleri ile ün yapmış bu oyun için anlatılacak şey varmıdır bilmiyorum ekran kartlarının kabusu olduğu kesin doğa deniz orman renkleri tonlamalar gerçekçilik gerçi ben xp de oynadım bide vistada dx 10 altında görmek daha şahane olur
  • güzel inceleme
  • İnceleme çok güzel olmuş teşekkürler, Oyunun ilk türkieye çıktığı gibi orijinal aldım, gerek oyunu ve verdiğim Crysis: Wars oyunu ve kutu içeriği tam puan! Fakat incelemenizde ufak ama önemli bir detayı kaçırdığınızı fark ettim, Oyunun ilk oyuna göre aşırı kısa olması:( Gerisi muhteşem! Oyun da öyle elbette! :)
  • PAYLAŞIM VE BU ANLATIMLI INCELEME ICIN TESEKKURLER..
    BANA BIR GUNLUK SISTEMI VERIRSENIZ BENDE OYNAYIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAGE.PKCN

PAYLAŞIM VE BU ANLATIMLI INCELEME ICIN TESEKKURLER..
    BANA BIR GUNLUK SISTEMI VERIRSENIZ BENDE OYNAYIM

• sözde bu oyun ilk oyuna göre daha az kasacaktı ama hiç bir fark yok.5920 laptopum 8600 gt ekran kartımla 10-15 fps arası oyun oynuyorum(tabi buna oynamak denirse).normal ayarlarda duruyor biraz daha düşürsem yükselir o rakam ama bu sefer görüntüden feragat etcem
  • güzel ama pekde bir değişiklik yok.
  • performansına gore sıstem gereksınımı gayet uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Video incelemeniz iyi güzel ama lütfen şu telafuzlara dikkat edin yakışmıyor sizin gibi bir siteye. Varhed nedir Allah aşkına warhead vorhed diye okunur biz mi söyleyelim artık bunu.

haklısın.ama bizim forumda kimse takmaz bunu
  • DH'nın kullandığı sistemde bile çok iyi değilmiş.Biz napalım?
  • Warhead ın Crysisten belirgin farkları nelerdir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.