Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

arkadaslar ping nedir ping sayısı çok olan oyunlara mı yoksa az olanlara mı girmek daha iyi olur

az olana girmek daha iyidir
  • galiba az olması daha iyi benim eski masaüstü baya eskiydi. counter1.6da milletin 5-10 katı ping oluyodu.
    quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

arkadaslar ping nedir ping sayısı çok olan oyunlara mı yoksa az olanlara mı girmek daha iyi olur
  • peki ne demek
  • Oyunu kurdum ve hemen daldım.Oyun harika.Mükemmel grafikler sesler ama optimasyon kötü olmuş.Ben oyuna dönüyorum.
  • Oyun kaç bölüm isimleriyle yazabilecek olan varmı.
  • Crysis Warhead'i çok beğendim. Keşke oyun süresi daha uzun olsaymış. Nomad'i uçak gemisinden kurtarma gibi bir görev eklenseydi güzel olabilirdi. Tüm ayarlar yüksek seviyedeydi. 1-2 ayarı da en yükseğe ayarladım. (AA kapalı) En son bölümde FPS'nin 15'e kadar düştüğünü gördüm. Bu durum normal mi?

Sistemim:

- Intel Core2duo E8400
    - 2 x 1 GB Corsair DDR2 800 MHz
    - 512 MB Sparkle 8800 GTS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 26 Eylül 2008; 17:50:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

Ben ingilizce versionunu oynadım bu psycho nun sesi Jason Statham e ne kadar benziyo ya

Daha önce ben sesini benzetmiştim sen de resmini koymuşsun

quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Şuna bakın arkadaşlar

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

• Bu oyunun aktivasyon dosyasını bir yere kaydedip yeni oyun yükledikten sonra kullanabilirmiyiz acaba? Tabi öyle bir dosya varsa..
  • arkadaşlar warhead orjinal türkçesini aldım.oyun çok kasıyor.sistemim intel pentium d 3.2 nvidia 8600 gt 1 gb ram.bu sistemle crysisi mediumda oynuyordum sadece çatışmalarda çok az kasıyordu ama warheadda çok kasıyor.yükleme ekranı bile 5 dakka bekletiyor.acaba sorun neyden kaynaklanıyordur.1 gb ram daha almayı düşünüyorum.alırsam sorun düzelirmi?
  • BEYLER BEN CRYSİS WARS TA TÜRKLER İÇİN ONLİNE SERVER AÇTIM SERVERİN İSMİ ''NVP23 TR SERVER'' HERKEZİ BEKLERİM ZATEN BUNUN İÇİN ÖZEL KONU AÇTIM ZİYARET EDİP BAKA BİLİRSİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Oyun kaç bölüm isimleriyle yazabilecek olan varmı.

oyun 7 bölümdü
    bu arada serverda hangi moda oynuyoruz :S
    bide ping ile ilgili soruma cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 25 Eylül 2008; 19:09:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Grafik olarak Crysisten daha doyurucu olduğu kesin
    1920x1200 Enthusiast 2aa8af

sistemini yazarmisin

korsaninda sadece ingilizce mi var ???

diger dillerde var mi almanca,ispanyolca,fransizca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Eylül 2008; 19:38:20 >

• herkesi bu konuya davet ediyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_26726957/mpage_1/key_//tm.htm#26735375

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 25 Eylül 2008; 19:37:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]
    diger dillerde var mi almanca,ispanyolca,fransizca

Türkçe hariç hepsi var. eğer sende orjinal varsa türkçe oynamak istersen türkçe dil paketi var 180mb bişey. Ben öyle yaptım önce ingilizcesini bitirdim şimdi türkçesini oynuyorum.
  • neden boyleki neden TURKCE sadece orjinal oyunda var

buarada DH video inceleme ne zaman gelicek oyun cikali kac gun oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

neden boyleki neden TURKCE sadece orjinal oyunda var
    Kimse korsan almasın ya da internetten indirmesin diye. (anlayana)
    Şakayı bir kenara bırakırsak Crysis parasını sonuna kadar hak eden bir oyun ve kesinlikle orijinal alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 25 Eylül 2008; 20:17:03 >
  • 3. bölümde bi anda fsp düştü niyeyse.Yav daha 1 saat civarı oynadım 3. bölümdeyim.2 kere öldüm daha.
  • Oyun elime öğlen ulaştı ve şu an itibarı ile bitti. Bitirmem yaklaşık 5 saat sürdü. Oyun çok kısa ama o 5 saat içinde müthiş aksiyon yaşatıyor. Şimdi sıra Crysis Wars'ta. Bakalım o nasılmış...
  • oyun çok güzel! grafik, yapay zeka, haritalar... tek eksiği biraz fazla kolay olması. bence çok zor bir seviye daha ekleyip oyunun gerçekçiliğini pekiştirmeliler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Şuna bakın arkadaşlar

adamın kafaya crysis modellemesi yapılmadan önce tuğla düşmüş galiba.basık olmuş kafası.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.