Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz bir format zamanıda gelmiş olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Temiz bir format zamanıda gelmiş olabilir

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama acil yardım lazım...

Pc'ye format attım. Sonra cd takınca Cd-Rom'a Pc kapandı ve şimdi açınca da bir uzun iki kısa dıtlama sesi geliyor. Ne yapmam lazım? Acil yardım arkadaşlar...

Formattan sonra oldu zaten...
  • Kusura bakma görmemişim.Peki bilgisayar masaütüne kadar açılıyormu??
  • Oha diyorum nasıl bir sistem çalıştırır bunu resmi büyütmesem gerçek resim zannedecektim.
  • Adamlar iyice gerçeğe yakınlaştı ama sistemler kaldırmıyoki oyunları
  • quote:

Kusura bakma görmemişim.Peki bilgisayar masaütüne kadar açılıyormu??

Dostum ses sorunu düzeldi. Ekran kartını çıkarıp taktım halloldu. Fakat Cd-Rom'a cd koyunca gene kapanıyor...
  • quote:

Adamlar iyice gerçeğe yakınlaştı ama sistemler kaldırmıyoki oyunları

Evet Çift çekirdeğe geçmek lasım
  • Arkadaşım cd'yi takınca cd-rom okumak için enerji çekiyor ve sistemde yeterli enerjiyi bulamayıp kapanıyo olabilirmi acaba ??????
  • quote:

Arkadaşım cd'yi takınca cd-rom okumak için enerji çekiyor ve sistemde yeterli enerjiyi bulamayıp kapanıyo olabilirmi acaba ??????

Yo yo. Hiç okumaya bile tenezzül etmiyor. Cd'yi takıyorum bir saniye sonra kapanıyor. Sap gibi kaldım ya, hiçbir şey yükleyemiyorum Pc'ye... Sadece net var.
  • Valla ilk defa böyle bir şey görüyorum hocam.Donanım bölümüne açsan daha iyi olur galiba
  • Bu ss lerden anlaşılan ışıklandırmada değişik bir sistem,birde biryerden okumuştum.insan modellemelerine daha özen gösterilecekmiş bence crysis in en büyük sorunu insan modellemeleri ve kısa oynayış.gerçekten çok kısaydı.bence bilerek kısa tutuldu çunku 2. nin satışları artsın gibi 1. oyun crysisin açılış demosu gibi bence 4-5 ayrı ayrı pack lerde gelicek bundan adım gibi eminimve Türkçe olucak haydi hayırlısı
  • peki beyler bu crysis 2 veya adı her neyse ne zaman çıkar 2008 sonunda falan mı çıkar acaba ???

çıksa mevcut sistemim yetecek mi onu da bilmiorum ya hadi nese
  • Crysis 2

2009 da cikar herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Crysis 2

2009 da cikar herhalde

2008 sonu gibi çıkar bence... Episode 3 ile yarışacak. Bu arada şu kapanma sorunu halloldu sonunda ya. Bir haftadır yedi bitirdi beni valla...
  • acaba ne zaman çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Arkadaşım cd'yi takınca cd-rom okumak için enerji çekiyor ve sistemde yeterli enerjiyi bulamayıp kapanıyo olabilirmi acaba ??????

Yo yo. Hiç okumaya bile tenezzül etmiyor. Cd'yi takıyorum bir saniye sonra kapanıyor. Sap gibi kaldım ya, hiçbir şey yükleyemiyorum Pc'ye... Sadece net var.

donanımlardan birini söküp öyle dene.mesela 2 hd varsa birini sök.yada kasa fanı vs. power suplly yetersiz kalıyor olabilir.
  • quote:

donanımlardan birini söküp öyle dene.mesela 2 hd varsa birini sök.yada kasa fanı vs. power suplly yetersiz kalıyor olabilir.

Aslında power yetiyodu ama sorun çıktı heralde sonradan. Şimdi daha düşük güç üreten bir power adım sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 24 Ocak 2008; 13:53:45 >
  • ok geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.