Şimdi Ara

crysis ve windows 7 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar windows 7 işletim sistemi kullanıyorum donanımım;

    quad core Q9400 2.66 GHZ 6 cashe 1333 mhz fsb
    ati 512 gddr4 hd 3870
    ddr2 corsair 2x2 4gb ram 1066 mhz
    msi intel p45 mainbord

    bu sistem ile xp'de sorunsuz oynadıgım oyun windows 7'de belli bir süreden sonra calısmayı durdurdu xcozum aranıyor gıbı sacma sapan bir hata veriyor. Ben xp hastası olarak win 7'yi cok begenip gectım benı xpden koparan bu guzel wındows sımdı bana bunu yapıyor :)

    Oyun ayarları donanımı test edip otomatık olarak verildi hepsi normal sevıyede. Aslında xpde uzun sure oynamadıgımdan belkı xp'dede hata verecektı.

    Bilgisi olan var mıdır? Ne hatası, neyın nesıdır bu.



  • Normalde crysis win7'de sorunsuz çalışıyo.İlk önerim şayet oyun orjinal değilse ilacı değiştirmeniz olacak,Diğeri ise exe'ye sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluğu xp/vsta gibi şeçeneklerle ayrı ayrı denemeniz.
  • oyunla alakalı degıl maalesef dostum. Xp kurunca bastan sona hıc kapatmadan yada kapanmadan oyunu 2 saatte bıtırdım. Yalnız win 7 olunca bu problem oluyor. Anlasılan win 7 coook guncellemeler yayınlayacak :)
  • Bende Windows 7 de oynuyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • Ne kadar süre test ettin. 2 saat sürdü mü? 2 saat gibi bir süreden sonra calısmayı durduruyor bende. Eğer 2 saat denemedıysen rica etsem 2 saat falan oynayarak bi test eder misin? :=)
  • arkadaşlar ben de yeni win7 kullanmaya başladım ama crysis i açamadım. 64bit oyna desem de açmıyo siyah ekran geliyo ve kalıyo.. siz hallettiniz mi bu sorunu yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakyilmaz

    Bende Windows 7 de oynuyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

    senin win7 32 bit mi?
  • Bende açıyor fakat 2 saat sonra kapanıyor kendiliginden. En iyisi 2009'da çıkan oyunlara yönelmek olacak galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haruntt

    Bende açıyor fakat 2 saat sonra kapanıyor kendiliginden. En iyisi 2009'da çıkan oyunlara yönelmek olacak galiba.

    bilmiyorum 2 saat oynadım mı ama bende kapanmadı kardeş ya.. bi deneyeyim bakalım kapanacak mı.. ama zor bi oyun yaa geçemiyorum sıkılıyorum kapatıyorum 2 saate:D:D:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

    Normalde crysis win7'de sorunsuz çalışıyo.İlk önerim şayet oyun orjinal değilse ilacı değiştirmeniz olacak,Diğeri ise exe'ye sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluğu xp/vsta gibi şeçeneklerle ayrı ayrı denemeniz.

    win7 64bit kullananlar vista sp2 seçsinler sorun kalkıyo olmadı redistleri de kaldırabilirler.ben bu ikisini yaptım sorun halloldu.
  • Kıl oldum bu Windows 7 için. Önceden xp de ati 4830 ile rahatça oynuyordum. Şimdi 4870 ile 40 fps olduğu halde tam çatışmaya gireceğim oyun yavaşlıyor bazen. Acaba directx 11 yüklü olduğu için mi? Yoksa ram 2gb 800mhz acaba yetmiyor mu, oyun açıkken performansa bakıyorum 1.5-1.8 gb falan kullanılıyor toplam. 32bit ultimate kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esg222 -- 11 Aralık 2009; 23:48:59 >
  • Windows Xp yükledim full ayarlarda takılmadan oynayabiliyorum galiba Xp daha az Ram kullandığı için sorun olmuyor.
  • arkadaşlar bende windows xp de crysis i oynayabiliodum sorunsuz daha sonra windows 7 yi kurdum ultimate sürümünü 32 bit le kurulu falat crysis açılmıyor bilgisayarımın özellikleri fazlasıyla karşılıo oyunu ama win 7 de açılmıyo sorunsuz yyükleniyor fakat oyuna tıkladığım zaman exe ye hiçbişey olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Ben Windows 7 32 Bit Ultimate ile oyunu oynayıp bitirdim. Çok nadiren yukarıdakilere benzer sorunlar yaşadım. Ama şunu da belirteyim Vista da oynarken oyunu çok daha fazla sorunlar yaşıyordum.

    Hatta şunu şöyleyim size Vista da oyunu En yüksek (Very High) ayarında 1280x1024 üstündeki çözünürlükler de hiçbir şekilde çalıştıramıyordum. Ufak tefek yavaşlama değil oyun baya ağır çekim oluyordu. Windows 7 geçince Oyunu En yüksek ayarda 1600x1200 çözünürlük te ufak tefek yavaşlamalarla oynaya bildim.

    Kısaca Windows 7 de oyunun performansı daha iyi oluyor. Bu arada sorun yaşayın arkadaşlar bilgisayarınızda en son ekran kartı sürücüsü kurulu değilse mutlaka onu kurun.
  • Arkadaşlar biraz geciktim bu cevap için fakat gene de yazayım, ekran kartı güncellemelerinizi sorunsuz yaparsanız, bu problemler ortadan kesinlikle kalkıyor.
  • hala problem yasayan varsa bu lınkte anlatıldıgı gıbı update dosyalarıyla bırlıkte kurulum yapsın sıkıntı yasamazsınız

    http://dawes21.incitorrent.com/2015/09/10/crysis-turkce-oynanis/



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • burakyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim bilgisayarım Windows 7 ultimate crysis 1 indirdim oyuna giriyor ilk bölümde tam paraşütle denize düşecek durduruldu hatası veriyor neden? yardım eder misin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.